tam alıyodum btti ya adresmi snrdan kaydeettrmyi deneseymşm keşke olmaz dye hadi ddm gideym resmen kısmetmi teptim
kısmet değilmiş demek ki boş verelim..bende çok umutluydum 200 taneden bir tane de bana düşer diye ama olmadı..
aynen yaa 200 ya 200 5 taneleri nsl alalım200 stoklu ürünü alamadıysa diğerlerini hiç alamayız bence kızlar artık boşuna uğraşmaya değmez
kısmet değilmiş demek ki boş verelim..bende çok umutluydum 200 taneden bir tane de bana düşer diye ama olmadı..
aynen yaa 200 ya 200 5 taneleri nsl alalımboşuna bekledğmle kaldım geçen sefer ztn uğraştm durdum sonuç ne eli boş döndüm gene öyle olur
evt bgn ztn hç ksmetm yok düğün için beğendiğm bluz pntolon tkımı da satlmş mağazada hem de hiç denenmeden
kızlar ben niye profil fotosu koyamıyorumm nasl yapcam :S
natamen kullanıcısından alıntı
kızlar ben niye profil fotosu koyamıyorumm nasl yapcam :S
aşk olsun kızlar biriniz bile soruma cevap wermedii.saolunnn
canım bilsem sölerim, bilenler bana da sölesin, bende gözüküyo mu gözükmüyo mu bilmiyorum, kendi resmimi koymak istiom yaa, yardıımmm
gece 12 ye kadar omoyu bekledim
hiç bişi alamadım çok sinirliyim üzgünüm neye mi üzüldüm uykuma sabah 5 te kalkan bir insan için 12 lere kadar bekleyip de alamamak çok sinir bozucu bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?