Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tam alıyodum btti ya adresmi snrdan kaydeettrmyi deneseymşm keşke olmaz dye hadi ddm gideym resmen kısmetmi teptim

200 stoklu ürünü alamadıysa diğerlerini hiç alamayız bence kızlar artık boşuna uğraşmaya değmez
aynen yaa 200 ya 200 5 taneleri nsl alalım boşuna bekledğmle kaldım geçen sefer ztn uğraştm durdum sonuç ne eli boş döndüm gene öyle olur
kısmet değilmiş demek ki boş verelim..bende çok umutluydum 200 taneden bir tane de bana düşer diye ama olmadı..

evt bgn ztn hç ksmetm yok düğün için beğendiğm bluz pntolon tkımı da satlmş mağazada hem de hiç denenmeden

ben de böyle şansızım ya, eni yürekten anlıyorum:))

ben de 2tane aldım
daha önce de 7 set almıştım ama şimdiki daha zor du

vakti olup sıkılmayacaklar için ve de saat meraklısı olanlar için iyi bence

https://www.facebook.com/KarpaSaat?ref=ts

Karpa Resmi Facebook Sayfamızda,
ay boyunca en aktif olan ilk üç Üye,
Dunlop Kol Saati kazanacaktır.

Sayfamızın tüm gönderilerini en çok paylaşan,
beğenen ve olumlu yorumda bulunan
Üyeler sıralamada yukarı çıkacaktır.

01/03 Ekim 2012 de
Kazananlar sayfamızda açıklanacaktır.

natamen kullanıcısından alıntı

kızlar ben niye profil fotosu koyamıyorumm nasl yapcam :S
aşk olsun kızlar biriniz bile soruma cevap wermedii.saolunnn

canım bilsem sölerim, bilenler bana da sölesin, bende gözüküyo mu gözükmüyo mu bilmiyorum, kendi resmimi koymak istiom yaa, yardıımmm

forum ayarlarım - profil ayarlarım - solda profil resmini değiştir var oradan değiştiriyorsunuz

günaydın hatunlar,dün loccitane den kazandıklarım gelmiş.düş jeli ve vücut losyonu 75 er ml likler.ben portakal çiçeğini seçmiştim.kremin kapağını açar açmaz odayı kokusu sardı,çok kaliteli ve güzel ürünler cidden.umarım kazanan herkesin eline ulaşır tezden

Son düzenleme:
gece 12 ye kadar omoyu bekledim
hiç bişi alamadım çok sinirliyim üzgünüm neye mi üzüldüm uykuma sabah 5 te kalkan bir insan için 12 lere kadar bekleyip de alamamak çok sinir bozucu bişi

gece 12 ye kadar omoyu bekledim
hiç bişi alamadım çok sinirliyim üzgünüm neye mi üzüldüm uykuma sabah 5 te kalkan bir insan için 12 lere kadar bekleyip de alamamak çok sinir bozucu bişi

2 tane alırım diye işyerindeki bilgisayarımı eve taiıdıgımamı yanıyım uykusuz kaldıgımamı kardeşimle oray abas buraya bas kavgası yaptıgımamı of offffffff :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…