Gliss bana tebrikler .Adresinize kısa sürede ulaştırıcaz dedi
Kızlar lays büyük paketlerden almıştık, içinden markafoni alışveriş indirimi çıktı iki tane. biri 5 TL diğeri 15TL indirim. Pek internetten alışveriş yapmam.
İsteyen olursa kodları vereyim şekerler:))))
canım özel mesaj kutun dolu atamıyorum
temizledim atabilirsin canımmmmmm
15 tl olanı verirmiisinnnnnn alt limi varmıııı
Var canım, şeritte 5 TL için 30Tl lik, 15 TL için 70TL lik, 25TL için 100TLlik alışveriş ve üzeri diyor.:26::26:
Göndereyim mi?
hımmmmmmmmmm çokmuş 70 tl ya:2: neysee sağoll canımmm
atıyorum kızlar
Kızlar lays büyük paketlerden almıştık, içinden markafoni alışveriş indirimi çıktı iki tane. biri 5 TL diğeri 15TL indirim. Pek internetten alışveriş yapmam.
İsteyen olursa kodları vereyim şekerler:))))
ben istiyorummmmmmmmmmmm lütfennnnn
İkisini de yollayayım mı canım? bu arada altlimitliler yazdım limitlerini yukarda:26::26:
eğer kullanmıyacaksan canım evet bebegim için alısveriş yapıyorum limitler gecer zaten çok tşk ederim
Yolladım güle güle kullan tatlım:)
He bu arada ikisi birarada kullanılmıyomuş haberin olsun.her alışverişe tek kod
bugün başladı sanırım 18 inde bitiyoavonun 2. haftasn nezmn başladı ve hangi gün biticrk kızlarr?
melis37 yolladım canım çeki :) bitti çekler
tşk ederim canım.nasıl kazanıyorsunuz hergün mü katılıyorsunuz buna.bana hiç çıkmadı
yok canım tesadüf kazanmışım eniştemden annemden kendimden öylesine oylamıştım kazanmışım.. maillerime de geç bakınca anca gördümfinisten %100 aldım zaten geçen hafta moneyden sonra evde de zaten vardı fazlasına gerek yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?