Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar şuan şoktayım, bir arkadaşım dün saat yarışmasına katlmıştı. twetten retvetleme.. Bende retveet edem dedim öylesine , Çünkü twette şansım yok diyee.. Az önce kazananın benim olduğunu görüncee şokkk olummmmm :53::nazar:

güle güle kullan canım

3 gündğr enerji gönderiyorum,inanıyorum bana çokonat cıkıyor hissedebiliyorum:27:
anneme de çıkıyorr dolap çikolata doluyor:119::131:
ya çıkkkk artıkkk:27:

Sephora Türkiye
Givenchy Noir Couture Maskara’nın sadece Sephora Mağazaları’nda satışa sunulması şerefine, muhteşem bir sürpriz seni bekliyor! Bakışlarını Noir Couture Maskara ile güçlendirmeden önce kullanacağın Givenchy Magic Khol Eyeliner Pencil bugün Lucky Friday’i kazanan her 20. Kişinin olacak! Öğleden sonra oyun yayında; takipte kal, sakın kaçırma!

Sephora Türkiye | Facebook

Kızlar şuan şoktayım, bir arkadaşım dün saat yarışmasına katlmıştı. twetten retvetleme.. Bende retveet edem dedim öylesine , Çünkü twette şansım yok diyee.. Az önce kazananın benim olduğunu görüncee şokkk olummmmm :53::nazar:

canım çok sevindim:) güle güle kullan:)
böyle hiç beklemediğin yerden çıkınca insan çok seviniyo ya:) isterse minicik bişey olsun:1::1::1::1::1:

ülker çikolatalı gofretten geçen haftanın kazananı olupta gelmeyen varmı??
benimki hala gelmedi

Modern Tasarımıyla Rengarenk İki Abajur Sizi Bekliyor...5. Kampanyamızın alternatif hediyesi. 2li Özel Tasarım Abajur Seti.

Kampanya Detayları: Kargom Nerede, Kargo Takipcim ile Haritada
Sayfamızı beğenin, haberi paylaşın ve 5 kelimelik yorumunuzu yazın, yarışmaya katılmış olun...
Şansınız Bol olsun..

esmerist tebrikler canımmm güle güle kullan saatini:34:

Arkadaşlar milupanın artık 1 yaş gönderimleri durdurulmuş twitterda okumuştum kendi sayfalarından... bilemiyorum neden ama artık yollanmıyormuş 1 yaş paketi.. hipp güzel gönderiyor inşallah sonlandırmaz o da :26::30: prima elçilerinde herkesin farklı puanı var maalesef 2 milyon puanda olan biliyorum.. şansımız zor maalesef... çevre lazım kısaca:42: ayrıca kühne sonuçları 27 eylülde açıklanacakk :)

Son düzenleme:
dettol açılmışta bu tılkayınca adres falan istmeiyomuydu direk teşekkürler dedi analamadım

bende de aynı şey oldu:26:

Kızlar dettole dün falan katıldıysanız bugün katılamıyosunuz. orada kazananlara bakın daha dünün kazananları açıklanmamış, bence onlar açıklanmadan, biz tekrar katılma şansı elde edemiyoruz. bana da yarışmamıza bir kere katılabilirsiniz kutusu çıkıyo bi de üstüne teşekkürler kutusu çıkıyo..:26::26::26::26::26:

esmerist tebrikler canımmm güle güle kullan saatini:34:

Arkadaşlar milupanın artık 1 yaş gönderimleri durdurulmuş twitterda okumuştum kendi sayfalarından... bilemiyorum neden ama artık yollanmıyormuş 1 yaş paketi.. hipp güzel gönderiyor inşallah sonlandırmaz o da :26::30: prima elçilerinde herkesin farklı puanı var maalesef 2 milyon puanda olan biliyorum.. şansımız zor maalesef... çevre lazım kısaca:42: ayrıca kühne sonuçları 27 eylülde açıklanacakk :)

2milyon puan mı pes ne hırs var millette :))) bu arada ben de hipp e yazdım sadece doğumgünü paketi değil hoşgeldin paketi de yolluyorlarmış ama bakalım gelirse yazarım kızlar,dün migrostan sularımı ve airwicklerimi aldım bu hafta çok mu cömertlerdi ne ?? bebiş uyudu azıcık takılayım dedim 14.00 de milupa var twitter da , 15.00 de facebook da hipp yarışması var ,ayrıca twitter da first ve snickers var bugün her hafta katılıp eli boş dönen ve ısrarla yenilmekten usanmayan var mı benim gibi ?? bu arada dün koçtaştan 20 tl çek çıktı bana bir arkadaş inanmıyorum falan demişti ben de inanmıyordum ama çıktı denemeye devam edin yani 30 eylüle kadar da sitelerinden yapılan alışverişlerde kargo ödenmeyecekmiş zaten çekler sadece internet sitelerinde kullanılabiliyor yani denemeye devam edin derim 23 üne kdr sürüyor yarışma sanırım,bu kadar firma içinde en cömert hero baby çıktı kızlar afferin valla,koskoca milupaya dünyanın parasını ödedik 1 yıldır ama kaşık setinden başka birşey yollamadılar bu ne cimrilik set dediğim de bir plastik kaşık 2 tane de tek kullanımlık mama numunesi hepsi bu :DD kargo paralarına yazık valla istemeyin birşey

Son düzenleme:
Back
X