Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

olsun canm yaa cekılıse bısey kazanamamaktan ıyıdır bekleyıp garantılemek
ben ılk defa gecen hafta katıldım moneye sabah ogrendım tıla kazan oldugunu ve ınan 4 e kadar hıc bı ıs yapmadım hep pc basındaydım ama kaptım %100 u ve kasadan para vermeden gecmekte ayrı bı keyıfmıs bu haftada razıyım beklemeye yeterkı benım olsun %100 ler:9::9:

bende ikinci defa kazandım %100 ü ..bi seferde enerji içeceği kazanmıştım...inşallah bi aksilik olmazda kaparız %100 leri...bu arada airwick leri keosk dan money i geçirip fiş falanmı aldın.yoksa kasada direk düştümü..

İŞTE YENİ YARIŞMAM VE SÜPER BİR HEDİYE... LÜTFEN KURALLARI DİKKATLİ OKUYUN ...1. DAHA ÖNCEDEN BEGENMEDİYSENİZ SAYFAMI BEĞENİN...2.BU RESMİ SAYFANIZDA BİR KEZ PAYLAŞIN...3. SAYFAYI DAHA ÖNCE BEGENMEMİŞ OLAN ARKADAŞLARINIZA SAYFAMIZI ÖNERİN.
SAYFAMIZI BEGENEN ARKADAŞLARINIZ SİZİN ÖNERİNİZLE GELDİĞİNİ BELİRTSİNLER. HER 1 KİŞİ SİZE 1 ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANDIRACAKTIR. NEKADAR ÇOK KİŞİYİ SAYFAMA GETİRİRSENİZ ŞANSINIZ OKADAR ÇOK OLACAKTIR. 4.SAYFAMIN BEGENEN SAYISI ŞUANDA 2444 KİŞİDİR.YENİ BEGENENLERİ TAKİP EDECEĞİM SAYFANIN BEGENEN SAYISINDA AZALMA OLUP SONRASINDA YÜKSELME OLUR YADA ÖNERİ İLE GELDİM DİYENLER OLDUGU HALDE SAYIDA OLMASI GEREKEN DEĞİŞİM OLMADIGINDA YARIŞMAYI İPTAL EDECEGİM. LÜTFEN KURALLARA UYUNUZ . 5.SÜRE 2HAFTADIR 7EKİM 23:00DA YARIŞMA BİTECEK OLUP, ÇEKİLİŞ RANDOM USULU YAPILACAKTIR... 6-HEDİYENİZ...MASA ÖRTÜSÜ SETİ (1adet masa örtüsü, 6 adet peçete, 1 adet runner) AMERİKAN SERVİS SETİ (6adet amerikan servis, 6adet bardak altlığı, 1 adet ekmeklik, 1 adet nihale)
SADECE 1 ADET OLAN BU SET KARGO DAHİL 60TL.
AVON (EN Ucuza AVON Burada) | Facebook

Bübchen Türkiye
Yarın sabah (Pazartesi) Facebook sayfamızda yeni yarışmamız başlıyor. Bübchen Seyahat Çantası kazanmak için yarışmamıza katılabilirsiniz. Detaylar yarın sabah...

kidycity.com
Bu haftanın okula dönüş paketini kazanmak için bugün son gün! Kazananlarını yarın sayfamızdan açıklayacağız. Acele edin! Facebook'ta Okulumu Seviyorum! | Facebook

APPLE iPOD SHUFFLE ÖDÜLÜNÜ KİM ALSIN? Sen almak istiyorsan, çağır arkadaşların seni oylasın. Yarışma kuralları çok basit. İsmini bu ankete ekle, arkadaşlarını çağır, Yardım Et üyesi olsunlar ve ankette seni oylasınlar. 31 Aralık 2012 tarihinde, en çok sayfa üyesinden oy alan ilk on kişi arasından en çok (herkese açık) paylaşım yapan hediyeyi alır. Hediye için yardım etmem diyorsan, paylaşımlarının bizim için en güzel hediye olduğunu bilmeni isteriz.
Yardım Et | Facebook çoğu sırf hediye için deli gibi paylaşım yapacak işte :19: sırf hediye için koymadım arkdaşlar ben yarışma olarak katılmayacağım zaten birkaç şeyi paylaşacağım yarışma katılmaya girmeyeceğim.

siteden kartim var ve bardagim var fakat promosyonlariniz nasil oluyor haberdar olmak isterim bu bilgileri nasil temin edebilirim tesk.

benimde var ama canım kk kartının burdaki promosyonlarla alakası yok.promosyon ve kampanyaları burda bizler kendi aramızda paylaşıp birbirimizi haberdar ediyor ve kazanıyoruz

ülker çikolatı gofret kaç gün içinden geliyo kzlar??

bana 3 hafta sonunda gelmişti

bende ikinci defa kazandım %100 ü ..bi seferde enerji içeceği kazanmıştım...inşallah bi aksilik olmazda kaparız %100 leri...bu arada airwick leri keosk dan money i geçirip fiş falanmı aldın.yoksa kasada direk düştümü..
ben dırek kasadan gectım keoks fln bılmıyorum o nekı
anlatırsanırz sevnırım ısterlerse o ne dıye rezıl olmayım

Kitap Kaynağı
Bol kitaplı bir kampanya ile karşınızdayız! Kaynağından kitaplara herkes sahip olmalı!

Bu fotoğrafı profilinde herkese açık paylaşanlar veya yorum yapanlar arasından seçilen 1 takipçimize Kitap Kaynağı 'da kullanabilecekleri 20 TL'lik hediye çeki hediye!

Tek yapmanız gereken bu fotoğrafı paylaşmak! Haydi sizde paylaşın, sizde kazanın!

Yarışma Sonucu saat 17.00'da duyurulacaktır.

Back
X