Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bısı sorucam bu cokonat 1.kazananlar cıkıyor 2.ve 3.kazananlar bende cıkmıyor.acıkllanmadımı yoksa bendemı acılmıyor:18:
anneyizin cevabı 64 olucakmışşş
kızlar ben bunu iki tarayıcıdan da açamadım mozilla ve crome ikisi de açmadı siz nasıl açtınız ??
arkadaşlar hemen 0212 438 18 88 numarayı arayın.alem fm.ücretsiz hürrem yağı veriyo ücretsiz acele edin son 5 dk
5 ila 10 tl arası kargo diyo bu yağ ne kadarki
arkadaşlar hemen 0212 438 18 88 numarayı arayın.alem fm.ücretsiz hürrem yağı veriyo ücretsiz acele edin son 5 dk
aradım 2 tane alırsanız biri bedava falan bişeyler ddi bende sonra ararım dedim :)
[h=5]Flormar
[/h][h=5]Renkli Cuma başladı!
Yarışmamıza gir, soruyu doğru cevapla, kazanma şansını kaçırma! Katılmak için tıkla: Flormar - Renkli Cuma | Facebook
geçen haftaki sorunun aynısı gibi, cvp- tüm vücuda parfüm sıkmak
explorerden açılıyor
[/h]
hürremden geri döndüler.istersem 3 lü paket yollayacklarmış 30 tl ye.yada kargo ücreti 5-10 tl arası ben ödeyip ücretsiz yollayacaklarmış.almadımarayan kızın sesini de hiç beğenmedim
![]()
beni de biri aradı ürün sipariş edecekmişiniz kaç kutu dedi,size de mi öyle dedi.
Flormar | Facebook cevap :26::26: