Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

huggiesten bez kazananlar ne kadar süre sonra gelmişti sizinki???

15 günü geçti hala gelmedi.

1 hafta 10 gün içinde gelmişti huggiesler..huggiesin duvarına yaz o zaman..:93:

Verano Nerede Kampanyası 2 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız; Filiz Kara, Didem Kunter, Teslime Altındiş, Murat İşçi ve Pınar Özdilek’i tebrik ediyoruz. Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

KAZANMISIIIIIIM

Bugünün Verano Nerede sorusunu Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al adresinden görebilirsin. Verano’nun nerede olduğunu tahmin et ve doğru cevabı (yer ve bağlı olduğu il olarak) göndereceğin e-postanın “konu” bölümüne yazıp ad, soyad, cep telefonu ve adres bilgilerinle birlikte veranonerede@doluca.com adresine gönder, kazanma şansını yakala!

Verano basladi kizlar kosuuun, ben kazandim artik katilmicam buna, kazanamayanlar kazansin, ama resim neresi, cesme alacati gibi geldi bana ama emin degilim, bodrummu yoksa?

Kızlar dolucanın sitesine cevap vermek istedim, ama günün sorusuna tıkladığım sayfa yabancı bir şey yazmadım sizlere de mi aynı şey oluyor

Kia’nın değişen tasarım çizgisinin en küçük temsilcisi. Peter Schreyer tarafından yeniden yaratıldı. Dinamik ve çarpıcı. Hem de kullanırken ekonomik. Onunlayken büyük mutluluklar yaşamaya hazır ol.

Yepyeni Picanto ile tanış, Çekilişle iPad 2, iPod Touch ve iPhone 4 kazanma şansı yakala!

Yepyeni Picanto ile tanışın!

bunlar da cevapları kızlar
Cevapları A,B,C,D olarak soldan sağa sıralarsak şöyle oluyor.[1.Grup sorular 1)C 2)D 3)B 4)C 5)A]
[2.Grup 1)B 2)A 3)D 4)D 5)C ]...[3.Gup sorular 1)C 2)B 3)D 4)A 5)D]

dolucayı cvpladım bakalım artık şansımıza...
cvp yazana tşkler...

Sansim acildi vallahi kizlar.
Kazandiklarim:
1- Tekin Acar Shiseido Suncare Tanning Cream SPF6 50ml
2- Doluca Verano Plaj cantasi ve havlu
3- Teknosa Aztech Wireless-N USB Adaptör (bu ne ise yarar anlamadim ama gerekli bisey gibi durmuyo...)
4- Annelik Akademisi Sabiha Paktuna kitabi
Duyuran arkadaslara tesekkur ederim.

Annelik Akademisinden Sabiha Paktuna nin kitabini aldim ucretsiz ama kargo ucreti aldilar. Alanlar kargo ucreti odedimi??? lutfen cvp verirmisinizz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…