Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar twitterda milupadan kazandım çok mutluyum.bebeğim yakında gelecek onun şansına.peki dm ile bilgilerinizi gönderin ne demek tam bilmiyorum da twitter yeni actım ben

tebrikler kızlar.. milupadan kazanmışsınız.. incir pekmezini bilmiyordum yazmadım o yüzdn Dm direk mesaj demek.. profilinden özel mesaj atacaksın yani cnm :)

milupa açıklanmış ya ne zmn başladı ki yetişemedim :/ bi dettol bi milupa bi veet bu üçünde hiç şansım yok :/ esmerist kazanmşsn şekerim tebrik
teşekkürler hayatımmm

kızlar twitterda milupadan kazandım çok mutluyum.bebeğim yakında gelecek onun şansına.peki dm ile bilgilerinizi gönderin ne demek tam bilmiyorum da twitter yeni actım ben
tebrikleeerrr canommmmmm

Son düzenleme:
tebrikler kızlar.. milupadan kazanmışsınız.. incir pekmezini bilmiyordum yazmadım o yüzdn Dm direk mesaj demek.. profilinden özel mesaj atacaksın yani cnm :)
canım yeni msja tıklayıp üstteki alana milupa yazdım ve asagıdaki kısmı doldurup gönder dedim.bu şekilde mi yapılıyor.valla twitt konusunda cahilim biraz yeni actıgım için:26:

Huggies Little Walkers’la tanışmak isteyen anneler; bu hafta sonu aşağıdaki satış noktalarından numune temin edebilirsiniz :)

1 ERYAMAN SATIŞ MAĞAZASI - Ankara
2 5M ANKARA - Ankara
3 5M ERYAMAN ANKARA - Ankara
4 ATAŞEHİR MİGROS - İstanbul
5 İSTİNYE MİGROS - İstanbul
6 BAHÇEŞEHİR MAĞAZASI - İstanbul
7 ÇEKMEKÖY ELTES MMM MİGROS - İstanbul
8 5M BEYLİKDÜZÜ - İstanbul
9 CADDEBOSTAN MAĞAZASI - İstanbul
10 UPHILL MİGROS - İstanbul
11 BAKIRKÖY CAPACITY MMM MİGROS - İstanbul
12 5M BALÇOVA İZMİR - İzmir
13 MAVİŞEHİR SATIŞ MAĞAZASI - İzmir
14 5M GAZİEMİR OPTİMUM - İzmir
15 BOSTANLI İZMİR SATIŞ MAĞAZASI - İzmir

cevapayWear BB Krem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…