Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar, bu avonun 1 numara şeysinin, hergün belli bir başlama saati neyin var mı ?:44:
2 gündür bişey anlamadım..

Peugeot Mepa dan hediye kazananlardan gidip alan varmı acaba? merak ediyorum hediyeyi

hiiiiiiiiiiiiiççççç merak etme güzelim:25:
gidip almaya değmez bence:ssz:
1 tişört, 1 şapka ve 1 paket ıslak mendil:27:
bende araba vercekler zannettim.:52:
bari arabanın maketini verselerdi:55:
neyse havada güzeldi bahaneyle gezdik işte yoksa eşimin bu hafta dışarı çıkmaya niyeti yoktu:34:

Maybelline NY'un büyük sürprizine çok az kaldı! Takipte kalın!

Maybelline NY Türkiye | Facebook

Sütaş
Yeni yarışma haftamız başlıyor!*

https://apps.facebook.com/buyumixtatilinianlat/

Çadır kazanamayanlar üzülmesin, yeni hafta da ister eski fotoğraflarınızla yeniden katılın isterseniz yeni fotoğraflarla şansınızı deneyin. Sakın Büyümix paketlerinden çıkan şifreleri girmeyi unutmayın!

*Yarışmamızda 2. haftamız sabah 9 itibari ile başlamıştır.

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bu tutku nedir böyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

en yüksekskorkimde hediye ne acaba

ekrandan çıkamıyorum daaaaaa:18:

çok sıkıcı yaa.birde arada ekran başındamıyız diye soru çıkıyor sinir oldum:37::37::37::37::37::37::37:

oyunu istediğiniz kadar oynayabiliyormuşsunuz.Ayrıca skorlar oyunu açtığınızda puan durumu var prda yazıyor.kontrol edebilirsiniz.ben en son baktıgımda 6 saat yapan vardı .saatlerce bakıp gözlerimi yoracağıma,gider marketten alırım

cornetto ayum geldiiiiiiiiiiiiiiii :52:
yurt içi getirdi çok güzel
oğlumun kütüphanesi bu sayede kargodan gelen ayularla doldu :52:

Değerli takipçilerimiz, ödüllü "Doğal Gücün Efsanesi" kampanyamız sona ermiştir. Kazananlar 10 Ekim 2012 Çarşamba günü Radikal Gazetesi Türkiye baskısında ve sayfamızda duyurulacaktır. Yoğun ilgi ve katılımınız için teşekkür ederiz.

Back
X