Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahından bulsun, hakkımızı yiyosa haram zıkkım olsunBu dua ona baya gider sanırım
3 5 kuruşluk şeyler için bu ne hırstır anlamam
![]()
mesaj yazma hakkım olmadığı için böyle yaptım vaseline de bi yarışma başlatmış.kaç tane vaselin var resimde diyor ama yazı olarakmı krem olarakmı onu belirtmemiş https://www.facebook.com/vaseline/app_146626025380113
ayy vere vere humus mu verio hayret ya ne dengesiz bu money bi hafta koca calgonit bi hafta ufacık humusss sinir oldum vallaaaa![]()
kızlar herkese iyi şanslar. ye bende yarışmalara katılmak istiyorum. ama faceim yoktu. şimdi bi face açtım. arkadaşım olmasada olur galiba değilmi.
cnm iphone uygulamasıymış..sadece iphone a oluyor.en zından şimdilik....gel beraber yiğelim mantıyı...kazandımmmmmm sonunda bübchenden kazandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım bende denedim indiremedim.. tıklanmıyor pcden gerçi android benim telefonum olmaz ama o mantıdan istiyorummm :)
bugün okula geç gidicem katılayım bakayım şu avona kazanan oldumu aramızdan
cnm iphone uygulamasıymış..sadece iphone a oluyor.en zından şimdilik....gel beraber yiğelim mantıyı...
ben dün son 4 de parfüm kazandım...avona da kızgınım ama katıldım genede....
Hemde 250 kişiye %100 , ne değerliymiş meğer humus :)))
iyi barinoldu neden cnm bi kusurlarımı oldu