bu kişi kim dünden beri takip ediyorum anlamadım...bir daha şahısı söyleseniz bizde bilsek...
dettollerim geldi
2 tane geldi 1 original 1 refresh
diğer facemden de kazanmısım herhalde
bilmiyordum kazandığımı şaşırdım
aynı adrese 2 ürün gönderiyolar demek. banada 2 tane gelcek :)
[ı]arkadaşlar elimde fairy 5 tl indirim kodu ve morhipo 20 tl hediye çeki var 60 tl üzeriymiş sanırım.
Kullanacak olan varsa verebilirim.[/ı]
Haydi yarışmaya! Katılmak için tıklayın! AyYıldız - Arkadaşım Kazandırıyor | Facebook
ayyıldız başladı, davet gönderilerek çekiliş hakkı kazanılıyor
İşte Garnier’den bir sürpriz daha! BB harfleri ile başlayan boşlukları doldurun, Garnier BB Krem posteri ve muhteşem Garnier ürünleri kazanma şansını yakalayın! Katılmak için tıklayın.
https://www.facebook.com/GarnierTR/app_274214042691061
https://www.facebook.com/BarillaTurkiye
Sadece Migros'larda satılan Barilla’nın yumurtalı makarna serisi Barilla Emiliane ile gerçek İtalyan lezzetini keşfedin! Siz de bu içeriği Facebook sayfanızda paylaşın, sürpriz hediye paketi kazanma şansını yakalayın
GÜNAYDIN........
1 Numaradan Sürprizler uygulamasına katıl, hergün sorulacak soruya doğru cevap ver, AVON'dan Super Drama Mascara ve City Rush parfüm kazanma fırsatını yakala! Haydi HEMEN TIKLA! Avon Türkiye - 1 Numaradan Süprizler | Facebook
Lipton Ice Tea
‎''Hararet benim için_______ demektir!'' Boşluğu doldur, çekilişe katıl, litrelerce Lipton Ice Tea kazanma şansı yakala.
Lipton Ice Tea | Facebook
Arkadaşlar buyrun
Vitalskin ile Hayatının Enerji Kaynağı Uygulamasına katılıp bizimle hayatının enerji kaynağını paylaşmak ister miydiniz?
Üstelik jürinin seçeceği 10 şanslı kişiden biri olup çok özel Vitalskin Set kazanma şansı yakalayabilirsiniz!
Uygulamaya katılmak için tıklayabilirsiniz: Darphin Türkiye - Hayatının Enerji Kaynağı | Facebook
***LCD Liquid crystal display'in kısaltmasıdır
Sevgili Hipp Anne ve Babaları;
Dünyada 1-7 Ekim Emzirme Haftası olarak kutlanır. Günün anlam ve önemi itibariyle bugün soru yerine ''Emzirme Haftası'' ''Emzirme'' ''Anne Sütü'' ve ''Anne Sütünün Fayfaları'' gibi bilgileri yorum olarak 1 kez yazmanızı istiyoruz.
Yazmak istediğiniz bilgi yazılmışsa ve siz diğer bilgileri ''OKUDUM'' yazarak da çekilişe katılabilirsiniz. Araştırın, Bilgilenin, Paylaşın, Bilgilendirin. Emzirme Haftanız Kutlu Olsun..
LÜTFEN TEK CEVAP VERELİM..
Duvar Fotoğrafları | Facebook
bana detolü bırak ,kokusu bile gelmedi.. biraz da şükürrr edin kıslarbenim dettolümde geldi az önce, ama neden herkese 2,bize bi taneee
bana detolü bırak ,kokusu bile gelmedi.. biraz da şükürrr edin kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?