Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende eşimin adına girmiştimkazanmışız kim bu yarışmanın linkini vermişti hatırlayamıyorum çok teşekkür ederim
ödülü hatırlıyor musun canım?
bi de verdikleri adres yanlış,bilgilerimi yollayamıyorum.
Benim 8x4 üm hala gelmedi yaaaaa((((((((((
benim de avon ve gliss gelmedi canımavon için evde bulamamışlar bizi kargodan aradılar cumartesi günü gelip alıcaz dedik tamam burda bekletiyoruz dediler neyse hafta sonu almaya gittik yurtiçi kargoya almaya adamlar burda kargonuz yok dediler bütün kargoları geziyoruz diğer kargolar yurtiçine yolluyorlar falan dedi bende biliyorum zaten yurtiçi ile gönderim yaptıklarını sonra bir daha sorduk yurt içine yine yok tekrar sorduk yurtiçine kargodaki çalışan adam haaaaaaa evet geldi doğru ya ama biz onu size ulaşamadığımızdan dolayı iade ettik demezmi ayyy nasıl sinir oldum hem kaba hemde o kadar rahat ki sonra aradım avonu böyle böyle diye incelemeye aldılar ertesi gün aradılar evet kargonuz bize geri gelmiş size tekrar gönderimde buluncaz dediler ama hala gelmedi yanlız kargocular çok vurdumduymaz
![]()
benim de avon ve gliss gelmedi canımavon için evde bulamamışlar bizi kargodan aradılar cumartesi günü gelip alıcaz dedik tamam burda bekletiyoruz dediler neyse hafta sonu almaya gittik yurtiçi kargoya almaya adamlar burda kargonuz yok dediler bütün kargoları geziyoruz diğer kargolar yurtiçine yolluyorlar falan dedi bende biliyorum zaten yurtiçi ile gönderim yaptıklarını sonra bir daha sorduk yurt içine yine yok tekrar sorduk yurtiçine kargodaki çalışan adam haaaaaaa evet geldi doğru ya ama biz onu size ulaşamadığımızdan dolayı iade ettik demezmi ayyy nasıl sinir oldum hem kaba hemde o kadar rahat ki sonra aradım avonu böyle böyle diye incelemeye aldılar ertesi gün aradılar evet kargonuz bize geri gelmiş size tekrar gönderimde buluncaz dediler ama hala gelmedi yanlız kargocular çok vurdumduymaz
![]()
canım avon için nereyi aradın??
Kadınlar ne ister de adım var ama ne kazandık anlamadım ben ya![]()
Kadınlar ne ister de adım var ama ne kazandık anlamadım ben ya![]()
aynen canım birde kadınlar ne istere mailin iletildimi benim iletilmiyor bir türlü sinir oldum![]()
hediyeye sürpriz demişlerdi..keşke bende kazansaydım sürprizlere bayılırım![]()
avon müşteri hizmetlerini aradım tatlım faceden avonun sitesinden solutions çekilişe katıldık dedim krem kazanmışız diye belirttim kargocularıda şikayet ettim oh canıma değsinonlarda tamam incelicez dediler ertesi gün aradılar kreminizi yollayacağız diye ama hala gelmedi yarın tekrar arıcam canım
tamam canım sağol yarın bende bi arıyım bakıyım:97::97::97::97::97::97: