Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkadaşlar daybuyday kurbanda kargo bedava yapar mı 20 tl lik çekim var. Trendyol kargo bedava yaptığında çekle alışveriş yapılırsa kargo ücreti alıyor. Daybuyday de öyle yapıyor mu?

Arkadaşlar daybuyday kurbanda kargo bedava yapar mı 20 tl lik çekim var. Trendyol kargo bedava yaptığında çekle alışveriş yapılırsa kargo ücreti alıyor. Daybuyday de öyle yapıyor mu?

hayır canım sistemini değiştirmediyse yapmıyor 20 tl üzerinde kalan ne varsa onu ödüyorsun

bende cevaplamadım ama
1-c
2-?
3-c herhalde..

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr

kazanan var mı aramızda acaba??

hepimize bol şans..

bugün vichy den kargo geldi. geçen günlerde arkadaşlarda yazmışlardı. minnacık 2 tane numune göndermişler, o minnacık şeyler için yarışma yapmanın ne anlamı varsa!!!

sağoll canımmmm ..bende bendeee nasıl çığlık attımm annem zor zabdettiiii Ayy Allahımaa şükürler olsunnn :26:

süpersin kızlar facede isyan ediyor alamadık diye nasıl hızlılar 3 saniyede bitti falan yazmışlar afferim sana iyiki kazananlardan biri sensin senin taktikle ben 3 paket omo kazandım bunu pek bilen yok sanırım kimselerde demeyelim yayılmasın ortalık tayyar kaynıyor

hahahaha
Tam namaz kılcaktım namazı bölmiyim dedim abdestli abdestli oturdum pc başına Bismillah dedim oldu.Rabbiime şükürler olsunnn

Son düzenleme:
hahahaha
Tam namaz kılcaktım namazı bölmiyim dedim abdestli abdestli oturdum pc başına Bismillah dedim oldu.Rabiime şükürler olsunnn

allah kabul etsin canım valla inşallah her zaman şansın açık olur güle güleee kırışıklarını düzeltirsin çamaşiırların jilet gibi olsun

ceysularım geldi bugün..omo yine hüsrann..birde anne lütfen 20 lira çe göndermiş 100 lira üstü lazım bişeyler vardı attım sepete saat 12 yi geçince sepettekilere zam geldi25 lik çoçuk gömleği 44lira 14 lük badi 25 lira oldubidahada bişey almam insanları slk sanıyolar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…