Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yarışmamıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saat 16.00 da yeni bir soruyla devam edeceğiz. Kazananlar 6 Kasım Salı günü açıklanacaktır.

Siz de günün sorusunu doğru cevaplayan 25. veya 50. kişi olun, La Roche-Posay'nin mucizevi kremi Hydreane BB sizin olsun!

herkese günaydınn

SAYFAMIZDA
YARIŞMA BAŞLADI
HEDEF 3000 Oriflame ile kazanmak istermisiniz SAYFAMIZI BEĞEN GÖRSELİ HERKESE AÇIK PAYLAŞ,YORUM BIRAK ÇEKİLİŞE KATIL! ÇANTANIN SAHİBİ OLACAK TAKİPÇİMİZ 16 KASIM'DA İLAN EDİLECEK!YARIŞMA 15 KASIM'DA SONA ERECEKTİR!3000 OLMAZSA 10 GÜNÜN SONUNDA YARIŞMA İPTAL EDİLECEKTİRRR!!
BOL ŞANSLAR!!

Zaman Tüneli Fotoğrafları | Facebook

kızlar selam daha önce bahsetmiştim bir firmaya makale yazıyorum diye. şimdi o firmanın 2 tane çalışana ihtiyacı var günlük konular verecekler ve kısa100 200 kelime arasında değişen makalelelr yazılacak calısmak isteyen olursa bana mes atsın hergün olacak hemen hemen sürekli calısabilecek olan mes atsın bahane kabul etmiyorlar cünkü ev ekonomisine de katkı oluyor tabi haliyle isteyen ulasabilir

canm ozelden mesaj attım :16:

isim farklı mı? aynı ise gelir mi bilmem ama farklı isim geliyor. ben bugün eşim ve kendim adına olan paketi aldım.

Arkadaşlar birşey soracağım omo hangi kargo ile geliyor ? Bu hafta şehir dışına çıkacağım o yüzden arayıp kargoya en azından bekletmesi için haber vereceğim.

Back
X