Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkadaşlar Filli Boyadan MP3 player kazandınız diye mesaj gelmişti,Bugün de Aşağıdaki gibi bir mesaj geldi.Sizler ne yapardınız.

Kargomuz elinize ulaştığında hediyenizle beraber bir fotoğrafınızı bize bu e-posta adresinden iletirseniz çok seviniriz.
Biz de zaman zaman bu fotoğraflara Filli Boya Facebook sayfamızda yer vermeyi istiyoruz.
evet banada geldi bir resim gönderebilriim ama o karede ben olmam diye düşünüyorum
bugünün haribo kazananları..

Uğur Girgin

Merve Çelik

İsa Ziyan

Ela Başak Bozkurt

Semra Diktaş Karagöl

Melike Ulu

Melek Keleş

Beyhan Gül

Lale Halis

Selin Ozal ‎

Eda Ardıç ‎

Demet Sarı

Elif Memoğlu

Necla Basa

Nail Eren

Serpil Grn

Bülent Okumuş

Özdinç Köymen

Kayra Tuzcu

Naciye Ardıç

Osman Durmaz

Gamze Kemikli

Armağan Kasım ‎

Sebile Sak

Asuman Baki

Mustafa Karaoğlu

Ayşen Ekin

Başak Ertürk

Görkem Sungur

İsmail Altun

Özgür Canturk

Saime Atasev ‎

Beyza Özdalkıran

Esra Devrim

Serpil Atasoy

Halil Özyiğit

Nurgül Atasever

Osman Şen

Bayram Haspalalı

Gokhan Aksoy

Ayşenur Erek

Memnune Çelik

Yaşar Özten

Selim Sırrı

Aytac Cengiz

Mahmut Ozdemir

Oğuz Özduran

Bayram Ozsoylemez ‎

Songül Aydinlik ‎

Hale Can
ooooo abim kazanmış onun adına katılmıştım yanlız bir yorum gördüm 250 gr göndermişler kargo ücretide varmış ben geçen yıl 2 kutu kazanmıştım dağıt dağıt bitmemişti kargo ücretide yoktu kargo ücreti varsa göndermeyin yaz dedim :) aklınızda bulunsun
niveada mumlarınız bıttımı
benim bitmedi gitti beni ekleyin facede ozge kampanya
Nivea 16 mumum kaldı. Nasıl söndüreceğim ben? :43::50:

beni eklicen birini ben söndürcem bende 20küsür var

evet banada geldi bir resim gönderebilriim ama o karede ben olmam diye düşünüyorum

ooooo abim kazanmış onun adına katılmıştım yanlız bir yorum gördüm 250 gr göndermişler kargo ücretide varmış ben geçen yıl 2 kutu kazanmıştım dağıt dağıt bitmemişti kargo ücretide yoktu kargo ücreti varsa göndermeyin yaz dedim :) aklınızda bulunsun

benim bitmedi gitti beni ekleyin facede ozge kampanya

beni eklicen birini ben söndürcem bende 20küsür var

Bulamadım seni profilinin linkini mesaj atabilir misin?

teknosadan oblio mp3 player kazandım,
prima ilk hediyem paketide geldi (kendi adımla başkası için istemiştim sorun çıkar mı acaba diyordum ama çıkmadı :) )
:D

bende hamişim ama 24 haftada değilim daah epey var acaba basvursam 24 ayı doldurdum desem sorun cıkarmı arıyorlarmı napıyorlar kazananlardan yardım istiyorum.kampanya bitmeden bende katılmak istiyorum

kızlar şimdi başvurcam primaya bilgisi olan yokmu hiç.

canım tl açıyolar. bebeğin beklenen oğum tarihini soruyolar.kaç haftalık hamile olduğunu soruyolar.24 haftayı doldurmuş olman lazım. yoksa göndermiyolar paketi. kafadan bi tarih belirle 24. hafta dolmuş olarak. başvur.

canım tl açıyolar. bebeğin beklenen oğum tarihini soruyolar.kaç haftalık hamile olduğunu soruyolar.24 haftayı doldurmuş olman lazım. yoksa göndermiyolar paketi. kafadan bi tarih belirle 24. hafta dolmuş olarak. başvur.

kargo parası ne kadar peki..

ayy cok teşekküredrim canım söylediğin için bide kargo 5tl diyor dogrumu yoksa daha mı fazla forumda birisi kargo ücreti fazla demiştide

kargo parası ne kadar peki..

ayy cok teşekküredrim canım söylediğin için bide kargo 5tl diyor dogrumu yoksa daha mı fazla forumda birisi kargo ücreti fazla demiştide

ben e bebek mağazasından ücretsiz olarak aldım. yakınınızıda ebebek mağazası varsa o seçeneği işaretleyin. kargo parası 5 tl miş. öyle yazıyo sayfasında

Verano Nerede Kampanyası 7 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız;
Fatih Baloğlu,
Duygu Ekici,
Berke Özcan,
Birol Günay ve
Aydın Kuy ’u tebrik ediyoruz.
Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

ebebek 4 şanslı bebek com üyesine çok şık bir zıbın seti hediye ediyor. Kazanmak için yapmanız gereken tek şey anketimize katılıp sorularımızı cevaplamak.
link bebek com

Son düzenleme:
Back
X