Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tupper kullanıcısı olarak diyorum ki tupper plastik degildir öyle kapları varki en hassas yeşillikler bile icinde 3 hafta taptaze duruyor plastik diyen arkadaslara teessüf edirem:D:D heleki peynir kabı muhtesem 1 ay duruyo peynir kokmadannnn kesinlikle kullanın derim

prima paketi isteyip,e-bebek mağ.gitsek sen hamile değilsin, git burdan kadın derler mi acaba?:1:
valla tupperlerde gözüm kaldı.:53:.

sumak XL kazananları

Gülşah Çelik
Esen Evci
Esen Şentürk Kapankaya
Ali İhsan Kayaca
Aynur Avcı
Gülşah Yılmaz
Gülfidan Beyam
Zeynep Can Çağlar
Adalet Güneş
Çiğdem Kaygısız
Burcu Eren

var mı buradan arkadaş..:37:

kızlar az önce kargo geldi 10 tane tek kullanımlık kedi maması göndermişler istemiştim kedim yok ama dedimki sokaktaki kedilere yediririm bari cok ii oldu yesinler garipler

sende iste bence
ben hamile bile değildim kargo ile iste kargocu hiç bişey sormuyor
ama stoğu var hemen isteyin bence
bitmeden

prima paketi isteyip,e-bebek mağ.gitsek sen hamile değilsin, git burdan kadın derler mi acaba?:1:
valla tupperlerde gözüm kaldı.:53:.
nasıl katılıorz buna yardımcı olurmusunuz
bilemiyorum ama o tupperlar için karnıma yastık koyabilirdim :D muayene edecek halleri yok ya :D
:))))))))))))))))):))))))))))))):)))))))))
kızlar az önce kargo geldi 10 tane tek kullanımlık kedi maması göndermişler istemiştim kedim yok ama dedimki sokaktaki kedilere yediririm bari cok ii oldu yesinler garipler

ne buyuk sevap

:46::46::46::46::46::46::46::46:

Herkese selam :3:
Dünden beri ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim :1: Yeni haberler için çok teşekkürler :71:

Her zaman olduğu gibi yine birşey kazanamamışım :50: ama olsun yılmak yok katılmaya devam :64:

nereden istediniz? benimde kapının önünde baktığım kedilerim var evdeki kedimin maması tedavi maması olduğundan veremiyorum, yemek artığı verebiliyorum hiç değilse birde mama tadına bakarlar...

tesekkürler esraaa inanki görmedim darısıda sana olsun inşş :nazar: :emir_bebek: :31:

yaa hemen bakıyorum canım tesekkürlerr :71:

yaaaa canım su teknosaya nasıl cevap verdinde kazandınnn :44:

canım cevabımı tam hatırlamıyorum müzik ruhun nasıl bir gıdasıdır diye karmaşık bir soru vardı zaten kendi facemden okadar düşünerek özenli yazdım kazanamamışım eşimin facenden yazdığım yazı seçilmiş aklıma gediği kadarıyla yazayım bebekken ninnilerle başlar hayatımızdaki müzik ninnilerle nasıl rahatlayıp uyuyup büyüyor gelişimimizi tamamlıyorsak tüm yaşamımız boyuncada müzik hayatımızda büyük rol oynar .....falan filan hatırlayamadım gerisini :26:

bazı arkadaşlarımız haribonun kargosunun ücretli olduğunu duymuş..kesinlikle değil..
ben kazandım kargo falan da ödemedim..zaten bir paket haribo Bİm lerde 2-3 tl .7-8 kargo mu ödenir..:19:yok yok..

kızlar yakın zamanda numune yollonan oldumu ben bikaç firmaya yolladım iletişimden numune istediğimi söyledim ama hepsi yollamıyoruz die mail atmıs.
sizin aldıgınız firmalar oldumu

Back
X