aaaaa şaka mı bu,olduğu plastik kim veriyor bu kadar parayı ya
[Iplastik deyip geçme canım çok sağlıklı onlar...yiyecekleri uzun süre muhafaza ediyo...[/I]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prima paketi isteyip,e-bebek mağ.gitsek sen hamile değilsin, git burdan kadın derler mi acaba?
valla tupperlerde gözüm kaldı..
bilemiyorum ama o tupperlar için karnıma yastık koyabilirdimmuayene edecek halleri yok ya
![]()
sumak XL kazananları
Gülşah Çelik
Esen Evci
Esen Şentürk Kapankaya
Ali İhsan Kayaca
Aynur Avcı
Gülşah Yılmaz
Gülfidan Beyam
Zeynep Can Çağlar
Adalet Güneş
Çiğdem Kaygısız
Burcu Eren
var mı buradan arkadaş..![]()
sende iste bence
ben hamile bile değildim kargo ile iste kargocu hiç bişey sormuyor
ama stoğu var hemen isteyin bence
bitmeden
nasıl katılıorz buna yardımcı olurmusunuzprima paketi isteyip,e-bebek mağ.gitsek sen hamile değilsin, git burdan kadın derler mi acaba?
valla tupperlerde gözüm kaldı..
:))))))))))))))))):))))))))))))):)))))))))bilemiyorum ama o tupperlar için karnıma yastık koyabilirdimmuayene edecek halleri yok ya
![]()
kızlar az önce kargo geldi 10 tane tek kullanımlık kedi maması göndermişler istemiştim kedim yok ama dedimki sokaktaki kedilere yediririm bari cok ii oldu yesinler garipler
kızlar az önce kargo geldi 10 tane tek kullanımlık kedi maması göndermişler istemiştim kedim yok ama dedimki sokaktaki kedilere yediririm bari cok ii oldu yesinler garipler
tesekkürler esraaa inanki görmedim darısıda sana olsun inşş![]()
![]()
![]()
yaa hemen bakıyorum canım tesekkürlerr
yaaaa canım su teknosaya nasıl cevap verdinde kazandınnn :44:
nereden istediniz? benimde kapının önünde baktığım kedilerim var evdeki kedimin maması tedavi maması olduğundan veremiyorum, yemek artığı verebiliyorum hiç değilse birde mama tadına bakarlar...
sende iste bence
ben hamile bile değildim kargo ile iste kargocu hiç bişey sormuyor
ama stoğu var hemen isteyin bence
bitmeden