Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bana kazandınız diye mail gelmişti canım ama 1 ayda gelmediyse artık gelmez reklam için bizi kullanıyor bazı firmalar böyle ama ayıp 3 kuruşluk şey için altı üstü 2 paket hijyenik ped yani !!

hımm anladım canım belki toplu olarak gönderirler bellii olmazz :) bende eti craxtan kaç günde getirirler acaba şu sıralar şansımda açık cillit bangdanda kazanmışım :1:

rica ederim. farklı farklı kampanyalar var. biraz geçmiş sayfaları oku oradaki linklere gir günlük kampanyalar da var. haftalık süreli vs.. kampanya var.face de kazandım tebrik istiyorum diye bi grup var oraya bak. kampanyacıları ekle zaten herşeyden haberin olur. :4:

bu grup nerde canım link atabilirmisin acaba bana ?

burdan yak hiç bişi kazanamadan yeni 24 arkadaş istiyo kendinin olsun hediyesi off sinir şeyler. :47:

Arkadaşlar , salı günkü tıkla kazandan sonra moneylere ilave yapılacak denmişti ya , tabi şayet bildirdiyseniz , "geçmiş dönem indirimi " olarak 4,50 yüklemişler karta. Üstelik herhangi bir alışverişte kullanılıyor...Keosklarda money olarak görünmemesi yanıltmasın sizi , kasadan düşüyor.

bana kazandınız diye mail gelmişti canım ama 1 ayda gelmediyse artık gelmez reklam için bizi kullanıyor bazı firmalar böyle ama ayıp 3 kuruşluk şey için altı üstü 2 paket hijyenik ped yani !!

bende hediye kazanmıştım ve aylar geçmişti telefon açıp ne kadar rahatsız bir durum olduğunu söyleyip epey söylenmiştim 10 gün sonra anca gönderdiler.

Crax'dan bahsediyoesun değilmi , gerçekten çok sinir.. Ben bıarktım rahatladım , inat etme sende :3:

Craxta kazanmak için inat etmek şart :1: İnat ettim hergün şansımı denedim bu akşam fırıldak kazandım :9:

Kızlar bana acil yardım lazım. Kırmızı Kasa' dan markafoni kodu aldım ama o an kullanmadım, kapadım sayfayı. Kodu nasıl bulacağım yeniden :26:

Kim bana bi'fincan daveti yollayabilirrr acillllBana özel msjla dönermisiniz???

hediye kazananları tebrik ediyorum

benim air wick be bekodan kazandığım çay bardağı setim hala gelemedi

Back
X