Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar burda link paylaşımı çok fazla kotayı doldurur mu?paketi değştirdik sınırsızdı sınırlıya geçtik o nedenle merak ettim bilen varsa cevaplayabilir mi??

bu vakıfbankın hediyesi nedir kızlar bilen var mı? işime yarar bişeyse katılacağım da :44:

kızlar burda link paylaşımı çok fazla kotayı doldurur mu?paketi değştirdik sınırsızdı sınırlıya geçtik o nedenle merak ettim bilen varsa cevaplayabilir mi??

link paylaşımı kotayı doldururmu bilemem ama yarışmalara katılıyorsan kesinlikle kotayı aşıyor.
benim internet sınırlıydı 30 lira gelmesi gerekirken her ay 70-80 geliyordu.sonra bizde sınırsıza geçtik.

link paylaşımı kotayı doldururmu bilemem ama yarışmalara katılıyorsan kesinlikle kotayı aşıyor.
benim internet sınırlıydı 30 lira gelmesi gerekirken her ay 70-80 geliyordu.sonra bizde sınırsıza geçtik.

paylaş kazanlar da mı kota aşıyor yoksa oyun falan oynayınca mı

valla en güzeli sınırsız bu ay kotayı gectım ne gelir derdi yok 4 senedir sınırsız kullanıyorum harika tavsiye ederim belki biraz pahalı ama kotayı geçince daha fazla geliyo.eskıden kotayı gecınce 50 den fazla gelıyodu.boyle sabıt .ben bıde dizi falan cok izliyorum.cok rahat anlıcagın.

valla en güzeli sınırsız bu ay kotayı gectım ne gelir derdi yok 4 senedir sınırsız kullanıyorum harika tavsiye ederim belki biraz pahalı ama kotayı geçince daha fazla geliyo.eskıden kotayı gecınce 50 den fazla gelıyodu.boyle sabıt .ben bıde dizi falan cok izliyorum.cok rahat anlıcagın.

demi doğru söylüyon
kotayı aşınca hen nete fazla para ödüyosun hemde sağlık harcamaların artıyo (faturayı görünce kalpten gideceğimiz için :27:)

öyle de işte telefonla beraber 85tlyi buluyordu bizim internet o nedenle 6gb olana geçtik.ilk 2ay ücretsiz diğer aylar 20tl bakalım ne olacak

e bebektenmi alıcan, hangi marka.. ben ordan almıştım fakat hiç kullanmadım. arkadaşımın çocuğu büyümüş o verdi onunkini kullanıcaz diye bunu paketinden bile çıkarmadık. alacağın o yada o tarz bişeyse bunu gönderebiliriim

Nano Plus Baby Oto Koltuğu Baş Desteği Ayarlı - e-bebek.com

BUNU ALMAK İSTİYORUM . AMA HİÇ FİKRİM YOK .

ŞAKA GİBİ AYNI ÜRÜN RENGİ PEMBE DEĞİL DİYE ; 6 TL DAHA UCUZ :) Nano Plus Baby Oto Koltuğu Baş Desteği Ayarlı - e-bebek.com

NE DERSİNİZ KIZLAR ALAYIM MI ???? ÇOK UYGUN GELDİ RAKAM...

Aras kargo gelmiş bana eşim getirecek gelirken. Neredeyse kargonun buraya hiç uğramadığına uğramayacağına inanmıştım :9: Ne geldi acaba beklediğim bi avon bi de womenist murad kampanyası.Başka da bi şey kazanamadım zaten :5:

Nano Plus Baby Oto Koltuğu Baş Desteği Ayarlı - e-bebek.com

BUNU ALMAK İSTİYORUM . AMA HİÇ FİKRİM YOK .

ŞAKA GİBİ AYNI ÜRÜN RENGİ PEMBE DEĞİL DİYE ; 6 TL DAHA UCUZ :) Nano Plus Baby Oto Koltuğu Baş Desteği Ayarlı - e-bebek.com

NE DERSİNİZ KIZLAR ALAYIM MI ???? ÇOK UYGUN GELDİ RAKAM...

bana tiplari bi tuhaf geldi aynı normal araba koltuğu gibi ben sunny baby kullanıyorum baya destekleri var sağda solda..kalitesine güveniyorsan fiyatı çok uygun....

Back
X