Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://spr.ly/6036prle
bende çek kazanmışım nasıl iletişime geçiyoruz
samsung eco buble oyununun kazananları açıklanmış.ama linkimi bulamadım.
eşim ve ben 20 tl markafoni çeki kazanmışım. sizde bir bakın. liste kalabalık
kızlar burda link paylaşımı çok fazla kotayı doldurur mu?paketi değştirdik sınırsızdı sınırlıya geçtik o nedenle merak ettim bilen varsa cevaplayabilir mi??
link paylaşımı kotayı doldururmu bilemem ama yarışmalara katılıyorsan kesinlikle kotayı aşıyor.
benim internet sınırlıydı 30 lira gelmesi gerekirken her ay 70-80 geliyordu.sonra bizde sınırsıza geçtik.
kızlar burda link paylaşımı çok fazla kotayı doldurur mu?paketi değştirdik sınırsızdı sınırlıya geçtik o nedenle merak ettim bilen varsa cevaplayabilir mi??
valla en güzeli sınırsız bu ay kotayı gectım ne gelir derdi yok 4 senedir sınırsız kullanıyorum harika tavsiye ederim belki biraz pahalı ama kotayı geçince daha fazla geliyo.eskıden kotayı gecınce 50 den fazla gelıyodu.boyle sabıt .ben bıde dizi falan cok izliyorum.cok rahat anlıcagın.
valla en güzeli sınırsız bu ay kotayı gectım ne gelir derdi yok 4 senedir sınırsız kullanıyorum harika tavsiye ederim belki biraz pahalı ama kotayı geçince daha fazla geliyo.eskıden kotayı gecınce 50 den fazla gelıyodu.boyle sabıt .ben bıde dizi falan cok izliyorum.cok rahat anlıcagın.
e bebektenmi alıcan, hangi marka.. ben ordan almıştım fakat hiç kullanmadım. arkadaşımın çocuğu büyümüş o verdi onunkini kullanıcaz diye bunu paketinden bile çıkarmadık. alacağın o yada o tarz bişeyse bunu gönderebiliriim
Nano Plus Baby Oto Koltuğu Baş Desteği Ayarlı - e-bebek.com
BUNU ALMAK İSTİYORUM . AMA HİÇ FİKRİM YOK .
ŞAKA GİBİ AYNI ÜRÜN RENGİ PEMBE DEĞİL DİYE ; 6 TL DAHA UCUZ :) Nano Plus Baby Oto Koltuğu Baş Desteği Ayarlı - e-bebek.com
NE DERSİNİZ KIZLAR ALAYIM MI ???? ÇOK UYGUN GELDİ RAKAM...
paylaş kazanlar da mı kota aşıyor yoksa oyun falan oynayınca mı
vallaha bende bilmeiyorum herkes sayfaya yazıyor amam daha ses yok sanırım. yakında duyurulur.büyük ishtimallede maille iletirler gibi geliiyo banane yapmamız lazım acaba canım.maıl falanmı atcaklar acaba:18:
Rainforest Alliance cevabı yani Yağmur Ormanları Birliği