Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

@AviraTR den de kazanmışım bütün virüslere ölüm hem esed hem avira :27:

baybaynakitten kazanmışımmmm:36:

@AviraTR den de kazanmışım bütün virüslere ölüm hem esed hem avira :27:

canım maşallah sana nazar değmesin.burda çok paylaşım yapıyorsun o nedenle kazanıyorsun bence.art niyet yok herkes kazansın istiyorsun çünkü.

canım maşallah sana nazar değmesin.burda çok paylaşım yapıyorsun o nedenle kazanıyorsun bence.art niyet yok herkes kazansın istiyorsun çünkü.

sağol canım böyle düşünmen beni çok mutlu etti elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum bana çıkmazsa en azından paylaşımda bulunduğum arkadaşlarım kazansın isterim :16:

öyle de işte telefonla beraber 85tlyi buluyordu bizim internet o nedenle 6gb olana geçtik.ilk 2ay ücretsiz diğer aylar 20tl bakalım ne olacak

bulunduğun yerde varmı bilmem ama bir araştır biz metro net kullanıyoruz sınırsız 13 tl ödüyoruz telefon falanda yok evde çok uygun

samsung eco buble oyununun kazananları açıklanmış.ama linkimi bulamadım.
eşim ve ben 20 tl markafoni çeki kazanmışım. sizde bir bakın. liste kalabalık

bütün katılanlara vermişler bnce bende kazanmışım sadece 1 kez açtım sıkıldım oynamadım kapattım ve kazanmışım :37:

bulunduğun yerde varmı bilmem ama bir araştır biz metro net kullanıyoruz sınırsız 13 tl ödüyoruz telefon falanda yok evde çok uygun

bizden net paketimizi değiştirmeyi düşünüyoruz şimdi metro net diye araştırdım biraz hiç 13 tl paket yok en düşüğü 30 tl oda 1 mbps siz çok iyi fiyat ödüyorsunuz sizin kaç mbps?

bizden net paketimizi değiştirmeyi düşünüyoruz şimdi metro net diye araştırdım biraz hiç 13 tl paket yok en düşüğü 30 tl oda 1 mbps siz çok iyi fiyat ödüyorsunuz sizin kaç mbps?

çok iyiymiş ama yok sanırım küçük şehirdeyim ben.yine de sagol arastırırım

1mhpz bizimde kampanya varmış ilk kez üye oluyoruz die 6 ay böyle sonrada 20 tl mi ne olcakmış ankaradyım ben yakındaki bi internet cafeden aldık hızıda süpe ryani biz kötü olur falan diyorduk ama film vs izliyorum sürekli çok rahat hatta bu ay 8 tl geldi fatura

1mhpz bizimde kampanya varmış ilk kez üye oluyoruz die 6 ay böyle sonrada 20 tl mi ne olcakmış ankaradyım ben yakındaki bi internet cafeden aldık hızıda süpe ryani biz kötü olur falan diyorduk ama film vs izliyorum sürekli çok rahat hatta bu ay 8 tl geldi fatura

cevap için teşekkürler canım şimdi netten araştırıyorum benim yaşadığım şehirde varmı diye eğer varsa değişiklik yapıcağız.

Back
X