Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yooo öyle birşey yok, o sadece ya yarışmasına katılanlara ya da davet gönderenlere... açıkladılar.
banada gelmiş ama kredi kartım yok öffff.belki arkadaşlardan halledebilirim![]()
trendyoldan hediye ceki gelenler zahmet olmazsa mail içeriğini buraya yapıştırabilirler mi?
Tutku'dan çerçeve kazanmıştım.
mail yazmışlar 14 temmuza kadar adres bilgilerinizi gönderin diye. kazananlar varsa göndersin![]()
trendyoldan hediye ceki gelenler zahmet olmazsa mail içeriğini buraya yapıştırabilirler mi?
Banada gelmiş:)kızlar trendyol 20 tl çek vermiş.mailler kontroll edilsiin![]()
prima için form bende doldurmuştum aradılar bilgi almak için.
ben telefondakıne açıkçası ben hamıle değilim 7 aylık bebeğim var dedim..
yalan söyliyemedimmmm
bende sırf mama kabı için istedim diğerleri deneme boy zaten![]()
bende primada form doldurmuştum sırf tupper mama kapları için hamile dğilim ama 8 aylık bebeğim var 2 gün önce aradılar primadan arıyoruz deyince elim ayağıma dolaştı yalan söylemeyide pek beceremem :18: beklenen doğum tarihini temmuz yazmıştım ne diyeceğimi şaşırdım kaç haftalık hamilesiniz diye sorduklarında bebeğim doğdu deyiverdimnezaman dedi busefer bende 40 günü geçti dedim :44: ne tutarsızlık ama biraz daha konuşsak kndi kendimi ele verecektim müsaitmisiniz birkaç soru sorucaz dedi bayan bende pek müsait değilim hızlı sorarsanız sevinirim dedim ardındanda ben e-bebekten almaktan vazgeçtim kargoyla istiyorum dedim adresimi falan istedi kaynadı gitti öyle sorular yırttım 2 hafta içinde yollucaklarmış
![]()
![]()
Bende doldurdum kızlar formu şuan 2,5 aylık hamişim ama 6.5 aylık olarak hesapladım.Ekim ortasına doğru doğurcambenim olduğum şehirde e-bebek mağzası yok 5 tl kargo ücreti ödedim
ben hamile bile değilim ama bi sorun çıkmadı kargocu birşey sormadı (soramazdı zannımca)
kızlar formu dolduran herkese geliyormuş
Ne güzel nasıl kazandın?bingomingo dan Dunlop pilates topu kazanmışım![]()