Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Saray halı kazananları açıklamış

Saray Halı Ödüllü Yarışmaları | Kazananlar Listesi

08 Temmuz 2011 Cuma
Elifsultan İskender
Sevil Sayıcı Uzman

Bizden biri var mı ??? :26:

Verano Nerede Günün Kampanyası saat 16:30 itibariyle sona ermiştir. Sorumuzun doğru cevabı "Olimpos - Antalya " olacaktı. 8 Temmuz kazananlarını yarın saat 12:00'da "Ödül Kazananlar" sekmesinde görebilirsiniz.

Wenice
Kazanan takipçilerimiz:

0-2 yaş için Hülya Öncel Yıldırım
3-7 yaş için Miyase Özbek
8-12 yaş için Doğuş Burcu Böltül
...
Kampanyamız Pazartesi devam edecek.
Bizi takip etmeye devam edin...:))))

ben davet de göndermedim yarışmaya da katılmadım.gelen mailde de size özel süpriz yazıyor bi arkadaşıma da geldi.ama bilemiyorum tabi neden geldi.

wenice bana çıkmadı, saray halı için geç kaldım,trendyol bana çek göndermedi bugün işler pek kesat yahuuu

Tutku'dan çerçeve kazanmıştım.
mail yazmışlar 14 temmuza kadar adres bilgilerinizi gönderin diye. kazananlar varsa göndersin :21::21:

kızlar trendyol 20 tl çek vermiş.mailler kontroll edilsiin:64:
Banada gelmiş:)
prima için form bende doldurmuştum aradılar bilgi almak için.
ben telefondakıne açıkçası ben hamıle değilim 7 aylık bebeğim var dedim..
yalan söyliyemedimmmm :1::1:
bende sırf mama kabı için istedim diğerleri deneme boy zaten :19:

bende primada form doldurmuştum sırf tupper mama kapları için hamile dğilim ama 8 aylık bebeğim var 2 gün önce aradılar primadan arıyoruz deyince elim ayağıma dolaştı yalan söylemeyide pek beceremem :18: beklenen doğum tarihini temmuz yazmıştım ne diyeceğimi şaşırdım kaç haftalık hamilesiniz diye sorduklarında bebeğim doğdu deyiverdim :emir_bebek: nezaman dedi busefer bende 40 günü geçti dedim :44: ne tutarsızlık ama biraz daha konuşsak kndi kendimi ele verecektim müsaitmisiniz birkaç soru sorucaz dedi bayan bende pek müsait değilim hızlı sorarsanız sevinirim dedim ardındanda ben e-bebekten almaktan vazgeçtim kargoyla istiyorum dedim adresimi falan istedi kaynadı gitti öyle sorular yırttım 2 hafta içinde yollucaklarmış :64: :64:

benim olduğum şehirde e-bebek mağzası yok 5 tl kargo ücreti ödedim

ben hamile bile değilim ama bi sorun çıkmadı kargocu birşey sormadı (soramazdı zannımca)
Bende doldurdum kızlar formu şuan 2,5 aylık hamişim ama 6.5 aylık olarak hesapladım.Ekim ortasına doğru doğurcam:9:napıyım tupperları almam lazım..
kızlar formu dolduran herkese geliyormuş

Back
X