Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Beğenli çekilişli yarışmalar bana göre değil ..kazanamıyorum bişey ..

Promosyon gönderen ; hediye kuponu yada hediye çeki olan ; kargosu bedava olan vs şeyler yok mu kızlar...

Neyse parası verelim ya kargosunu ya alacağımızı :)

promosyon gönderenler var mı meselaaaaaaaaaaaa

öpüdünüzzzzzzz

bol şans hepinize.

aynen cnm bende senn gibiym. bnm diğer şeklde kazandğm ürünleri söyliyeym sana. ülker çikolatalı gofretin oyununu oynadım kazandm. air wick kazandm. bide avondan. başka da bildiğim yok. ha bide hergün beko ya bakıyorum. haftada birde veet in yarışmasına. şansz bi insanm. pek beklentm yok. ama şaşıyorum millete kendine bi sürü face açıp işi ticarete dökmüşler. hayretle izliyorum öylelelrini.

yardım için teşekkürler arkadaşlar ben cevabı 30 kasım saat 24:00 olarak buldum

Son düzenleme:
Çok şık bir kampanyam geliyor. Mutfaklar da sofralarınız bu hediye ile güzelleşecek oldukça lüks bir hediye DERİ AMERİKAN SERVİS hediyemiz gün içinde sizlerle.

www.facebook.com/Pnrsd

Pastel cevap @PASTELCOSMETICS #pasteloje TOLUENE, DPT, CAMPHOR, FORMALDEHYDE RESIN

Bu arada English Home üye olanlara 20 tl çek gönderiyor sanırım kızlar mail gelmiş de söylemek istedim.
Beğendiğim bir şey vardı onu almayı düşünüyorum bu sayede.

özge ulusoy yazmışlar canım

Hadi ya :25:
Ama böyle bi haber var.

Sinem Kobal, Burcu Esmersoy, Şebnem Çapa ve Güliz Onursal'ın zarafet elçilerinden biri olduğu Lidyana.com, filenin genç sultanı Naz Aydemir'i de ünlüler kadrosuna kattı.

Back
X