Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm herkese

twitter kullanımını beceremiyorum kaçıncı rt yaptığınızı nereden görüyorsunuz? bir de kazansam nasıl haberim olacak msj kutusu falan var mı?

kaçıncı rt yaptığımızı biz göremeyiz yani bizim gördüğümüzle onların programları farklı gösterir. kazandığını ya sayfalarını takip edeceksin zaten biri senin adını yazdığında mail gelr sana.bide dm diye özel mesaj kutusu var seni takip edenlere msj atabiliyosun

arkadaşlar şimdi gliss şampuanım ve sıvı şaç kremim geldi içinde tarak yok ama yanlış hatırlamıyorsam tarak var demişti bir arkadaş ama benim tarağım yokkk

kızlar sayenizde bişeler kazanıyorum hepinize çok teşekkür ederim..valla joeyfun öncelikle sen hakkını helal et canım diğer arkadaşlar da tabii

rt yaptığın sayfayı zaten takip etmek başlangıçta en doğrusu . yarışmalar için ..

rt yaptığını da sayfanın ikonunu tıkladığında ; açılan profil sayfasında retweetler diye yazar ve sayısı da görüntülenir. onun tamamını açtığında ve hepsini gösteri tıkladığında kendi rt ni görüntüler sayarsın .

bu şekilde görebilirsiniz arkadaşlar. !!!!!

slm herkese

twitter kullanımını beceremiyorum kaçıncı rt yaptığınızı nereden görüyorsunuz? bir de kazansam nasıl haberim olacak msj kutusu falan var mı?

rt yaptığın sayfayı zaten takip etmek başlangıçta en doğrusu . yarışmalar için ..

rt yaptığını da sayfanın ikonunu tıkladığında ; açılan profil sayfasında retweetler diye yazar ve sayısı da görüntülenir. onun tamamını açtığında ve hepsini gösteri tıkladığında kendi rt ni görüntüler sayarsın .

twıtterdakı kullandıgın adı etıketlıyor mesaj kutusuna bakın yazıyor ama onun ne oldnu bılmıyorum.cunku daha hıç kazanamadım

kızlar bu arada numune gönderimi yapan firmaları sormuştunuz, bana gelenler Rozi, Lansinoh, bebek bezi firmaları, mama firmaları

ayrıca Bebeğime bakımdan yarışma vardı ya, bebek losyonu geldi(bebeğim yok ama s.k.t. 2014, o zamana kadar saklatım artık )

Son düzenleme:
TAMEK ‏@tamek
Bugünkü sorumuz geliyor; Tamek Kids portakal nektarının üzerindeki çizgi film karakteri kimdir? #tamekleçocukkalmak

cvp ne sizce

kızlar sayenizde bişeler kazanıyorum hepinize çok teşekkür ederim..valla joeyfun öncelikle sen hakkını helal et canım diğer arkadaşlar da tabii

birbirimize hakkımız geçiyorsa tabiki helal olsun.zaten helal etmesek burda paylaşımda bulunmayız cnm.faydamız oluyorsa ne mutlu bize

gliss bana da tarak yollamaış önce yolladıklarına verdiler heralde.twitterda beril öke gülen den kazandığım eldivenim.bebeğime bakımdan losyon ve bir blogtan kazandığım krill oil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…