slm herkese
twitter kullanımını beceremiyorum kaçıncı rt yaptığınızı nereden görüyorsunuz? bir de kazansam nasıl haberim olacak msj kutusu falan var mı?
hayır cnm bende bakmıştım şikayet var yarışmasında sahte parfüm flan diye şikayetler gelmiş
hayır cnm bende bakmıştım şikayet var yarışmasında sahte parfüm flan diye şikayetler gelmiş
kaçıncı rt yaptığımızı biz göremeyiz yani bizim gördüğümüzle onların programları farklı gösterir. kazandığını ya sayfalarını takip edeceksin zaten biri senin adını yazdığında mail gelr sana.bide dm diye özel mesaj kutusu var seni takip edenlere msj atabiliyosun
slm herkese
twitter kullanımını beceremiyorum kaçıncı rt yaptığınızı nereden görüyorsunuz? bir de kazansam nasıl haberim olacak msj kutusu falan var mı?
twıtterdakı kullandıgın adı etıketlıyor mesaj kutusuna bakın yazıyor ama onun ne oldnu bılmıyorum.cunku daha hıç kazanamadım
kızlar sayenizde bişeler kazanıyorum hepinize çok teşekkür ederim..valla joeyfun öncelikle sen hakkını helal et canımdiğer arkadaşlar da tabii
TAMEK ‏@tamek
Bugünkü sorumuz geliyor; Tamek Kids portakal nektarının üzerindeki çizgi film karakteri kimdir? #tamekleçocukkalmak
cvp ne sizce
TAMEK ‏@tamek
Bugünkü sorumuz geliyor; Tamek Kids portakal nektarının üzerindeki çizgi film karakteri kimdir? #tamekleçocukkalmak
cvp ne sizce
görsellerden tazmanya canavarını buldum
tesekkurler........SLYVESTER Olacak sanırım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?