Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şimdi öncelikle bugün cikolatasepeti.com da kargo bedava.

malum fyonkta da çekler bedava.

hatta 54601967 kodunu girerseniz %5 indirim de veriyor.

koşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun :16:

afiyet olsun.

2 tane %100 aldım.ama bır tanesi sorular bitti sayfa bos oldu.baktım sıze özel kampanlardan hiç bişi yok tekrar oynadım ilki olmamış yani 1 tane %50 bir tane% 100 aldım olsun.bol bol icerim artk.bayılırım zaten:21:teyzemede yuzde 75 aldık :21:

şimdi de soruları tamamladım son sorudan sonra sayfa bomboş dönüyor ne biçim iş anlamadım.atomları ne kadar basit almıştık yogun değildi bu kadar.milletin kakaolu süt canı istedi heralde:1:

%25 kazanabildim bi tane birinci soruyu iki kez yanlış cevapladım bide resmi bi doğrulayamadım gitti %100:2::2:

sayfaya yenı gırmeme ragmen günde yalnızca 1 kez oynayabilirsin.üzgünüz yazıyor

bende de aynı hatayı verdi anlamadım

daha ılk sorunun cvbında kaldım.bulan var mı

walla ben google dan bakıyorummmmmmmmm onun yalncısıyım

organicum bebek losyonu çok beğendim cildime çok iyi geldi gerçekten kızarıklık sorununuz varsa sizde kullanabilirsiniz..takatukadan ayakkabılarım geldi resimdekilerden daha güzeller çok begendim çok sağlamlar rengi falan daha hoş valla :52:

takatukadan ayakkabılarım geldi demişsin. çek kupon vs mi hediye mi ? neyse parası verip de mi aldın ??? bana çok pahalı geldiler de ...

Bugün saat 11:00'de facebook ve twitter üzerinden yapacağımız yarışmalar ile sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz! king

ben anlattım hikayemi bakalımmmmmmmmmmm

1 %100 1%75 1 de %50 aldım

ben sayfayı bile açamadım kızlar. bir de şirket pc den giriyorum internet hızlı yani.. kart no yazdım kaldım öyleeee sizler nasıl yapıyorsunuz bu ne hız ayollllllllllllll

Back
X