maile cevap verdim canım bende kazanmışım ama orda npaıcaz kimliklemi gircez danışmayamı falan sorucaz biliyonmu acaba![]()
bende bilmiyorum cnm sanırım gişede kimlikle alırız biletimizi..iyi seyirler hepimize...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maile cevap verdim canım bende kazanmışım ama orda npaıcaz kimliklemi gircez danışmayamı falan sorucaz biliyonmu acaba![]()
bende kazanmışım ::::::::))Kerastase soruyor kazananlar
Kremim 'de hediye formunu doldurdunuz muu
ben doldurdum ama pişman oldum.sanırım kargo ücreti varmış.
o zaman iptal ederiz bizdeee
Allahım yaaaaaa
eminmisisniz kargo ücreti olduğuna nerde yazıyr
emin değilim canım
ben sadece mesaj attım sayfaya sordum ve bana gelen cevap TÜRKİYE GENELİ DEĞİŞMEKTEDİR dediler
[h=5]Lezita
[/h][h=5]‎"Bul Yumurtayı Al Lezita'yı" ikinci hafta kazananları belli oldu! Kazananları tebrik ederiz. Yarışmamıza katılın, kazanma şansını yakalayın!
[/h]
bana cevap bile atmaDILAR.. MESajla dedim eğer kargo ücreti varsa iptal edin diye
evetttttt maleseffffffffsen formu doldurmuşmuydun canım
Kerastase soruyor kazananlar
bende kazanmışımmm:))
Allah'ımmm şansım açıldı galiba:)))) uzun zamandır kazanamıyodum hiçbişi:2::2::2:
ben hiç açıp bakmadım belki geri gönderin filan derler diye hiç güvenilir gelmedi bana bu durum nasıl güvenip yedireceğiz çocuklarımıza ben yediremem valla
evetttttt maleseffffffff
çikolatasepeti nden 3 yıldır alışveriş yapıyotum. çikolata alanında internetin en ciddi çalışanıdır. Tüketici dostudur.