Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Filistin halkının en kötü günlerinde yanında olan
Kimse Yok Mu, bombardıman altındaki
Gazze için yardım kampanyası başlattı.
Tüm operatorlerden
"Gazze" yazıp 5777'ye göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Burada online arkadaş çok diye paylaşıyorum..

$188501_4805311968750_1741293187_n.webp

Günaydın kızlar money bugün facebook sayfasında ve Akmina 6 lı maden suyu veriyor
https://www.facebook.com/MoneyClubKart?fref=ts
Yüzdeleri de

% 100 = 100 adet
% 75 = 250 adet
% 50 ve % 25 = 500 er adet...

100 adet az aslında ama kısmet tabiii.. umarım yakalarız...

herkese günaydın kızlar.money gunu bakalım napıcaz:18:6 lımı 3 lümü acaba 6 lı gıbı gozukmuyor ama 3 lusude oldugunu zannetmiyorum:20:

valla herkez başka şey diyo bakalım görcez sonunda bende anlamadım artık :))))))))) internette öle yazıyodu :)))))))))

canım çikolata okadar zamana kadar belli eder kendini birini aç eğer üzeri sanki kesik kesik eyzlaşmışsa anlaki gerçekten tarihi geçmiş mutlaka anlarsın yani bozuk oldığunu zaten ucundan tadınada baksan kötü bi keskinliği olur ailem 10 yıl market işletti bozuk ürünleri atmamı sölerlerdi hepsinin paketini açar öle atardık çöpten çoluk çocuk alıp yiyip zehirlenmesin diye ilaçları veya bu tip ürünleri asla paketiyle atmazdık ozamandan biliyorum bayat çikolata bariz belli eder heleki 2008 den bu yana ooooooooo hooooo

benimde cikolatalarim geldi ama tarihi gecmis degil 03/20013e kadar tarihi var

YVES ROCHER ANTI AGE GLOBAL- SADECE 6 GÜNDE YAŞLANMANIN İZLERİNİ CİLDİNİZDEN SİLİN yarışmasının 1. etap kazananları belli oldu!
Yarışmamıza katılan Yves Rocher severlerin müthiş ilgisine teşekkür eder, kazananları tebrik ederiz.

Yarışmamıza katılıp, 2. etapta YVES ROCHER ANTI AGE GLOBAL kazanan 3 kişiden biri olmak için şansınız devam ediyor! Yves Rocher Türkiye - Yves Rocher Anti Age Global, Sadece 6 Günde Yaşlanmanın İzlerini Cildinizden Silin | Facebook

YVES ROCHER ANTI AGE GLOBAL- SADECE 6 GÜNDE YAŞLANMANIN İZLERİNİ CİLDİNİZDEN SİLİN yarışması ve 1. etap kazananlar listesine uygulama linkinden ulaşabilirsiniz: Yves Rocher Türkiye - Yves Rocher Anti Age Global, Sadece 6 Günde Yaşlanmanın İzlerini Cildinizden Silin | Facebook

TakaTuka
Salı Sürprizi Başlıyor! TakaTuka.com'da yarışmak ve 100 TL'lik hediye çeki kazanmak için hemen tıklayın: TakaTuka - Hediyeli Soru Yarışması | Facebook

Kale Mutfak dünyasını daha yakından tanımaya ne dersin? Kale ile Cevapla Kazan muhteşem ödüllerle tekrar yayında, günün sorunu cevaplamak için hemen tıkla! Kale - Cevapla Kazan | Facebook

kızlarr bu ikisinin cevabı ne acaba? şimdiden çok tesekkürlerrr :16:

Back
X