Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayy canıımm bunu demen bile yettiii
ben genel konuştumm zatenn kullanmayan olursa talebimm

bende bi an heyecanlandımm sayfayı nasıl açıyorumm bi görsennnn
teşekkür ederrrimmm canımmmmm , bakalım kime nasip olcakk hep bebek ürünlerini eşe dosta dağtıyorumm

bu anlık heyecan için kusura bakma canım saklayabilceceklerini kendine sakla canım ilerde lazım olur gerisini bende veriyorum

bu anlık heyecan için kusura bakma canım saklayabilceceklerini kendine sakla canım ilerde lazım olur gerisini bende veriyorum

ayy ne demekk canımmm
çeyizimi hediyelerle dizmeye başladım zaten 3,4 parça ürünüm varr evlenene kadar baya bişi biriktirip aileme yük olmak istemiyorum açıkcasııı

bebek ürünlerini nerden kazanıyorsunuz benimde 18 aylık cadı bir kızım var

numuneler oluyor, yarışmalar oluyor, ben bekarım ama hep katılıyorum bizim ailede çoluk çocuk çok hep dağıyorum benn
Hippe üye ol ürün gönderiyorlar.. herobaby gönderiyor.. milupanın perşembe günleri yarışması oluyor falan

sağol hiple hero babye olayım ben milupaya olmuştum birkere ürün göndermiş onuda adresi bulamayıp caddedeki sucuya bırakmışlar adamlar beni aramıştı biri kargo bıraktı diye bidahada göndermediler :)))))) diğerlerine olayım :)))))))) tekrar sağol

dimesbahcesi ‏@dimesbahcesi
Süprizlerimiz devam ediyor... Doğru cevabı veren ilk 5 kişiye Dimes Buzz’dan Aref Ghafouri Gösterisine çift kişilik davetiye hediye!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…