süperkuladeye baktın mı canım sen misin kazanan??
süperkuladeye baktın mı canım sen misin kazanan??
ben kazanmışım ama daha mail gelmedi kullanıp kullanmayacağımda belli değil genelde alışveriş yapmam sitelerden kilolu olduğum için eğer gelirse kullanmazsam maili sizlerden birine yollaya bilirim ilk defa bu çekilişlere katılıyorum gelip gelmiceğinden emin değilim söz vermek istemem
süperkulaede ? orda ismiimi göremedimm kamelyadan kazanmışım amaaa
yanlış yazmışım canım kamelya evet tebrikler
bende bi an heyecanlandımm sayfayı nasıl açıyorumm bi görsennnn
teşekkür ederrrimmm canımmmmm , bakalım kime nasip olcakk hep bebek ürünlerini eşe dosta dağtıyorumm
bu anlık heyecan için kusura bakma canımsaklayabilceceklerini kendine sakla canım ilerde lazım olur gerisini bende veriyorum
bu anlık heyecan için kusura bakma canımsaklayabilceceklerini kendine sakla canım ilerde lazım olur gerisini bende veriyorum
bebek ürünlerini nerden kazanıyorsunuz benimde 18 aylık cadı bir kızım var
sağol hiple hero babye olayım ben milupaya olmuştum birkere ürün göndermiş onuda adresi bulamayıp caddedeki sucuya bırakmışlar adamlar beni aramıştı biri kargo bıraktı diye bidahada göndermediler :)))))) diğerlerine olayım :)))))))) tekrar sağolnumuneler oluyor, yarışmalar oluyor, ben bekarım ama hep katılıyorum bizim ailede çoluk çocuk çok hep dağıyorum benn
Hippe üye ol ürün gönderiyorlar.. herobaby gönderiyor.. milupanın perşembe günleri yarışması oluyor falan
kızlar markafoni çekleriniz mi geldi.bana bişi yok hala maillerime bakıyorum ama :18:
bana da gelmedi daha canım
saol canım alt limiti varmı ki:18:
inşallah yokturrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?