Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sanırsam yazın dediklerin linkin altında yanıtla yaz var oraya yazmamız söylenir bide rewetlersin her ihtimale karşı :))

ben yazacakları cümleyi buldum bile:)) ama hızlı davranabilirmiyim onu bilemem
bu arda ilk kelime arzum değil arzumlar olacak yanlış söylemşim

Son düzenleme:
1v1y den tweetlıyorum ben bi iki kelime ekliyip tekrardan acaba herkesin 1 hakkımı var boşa uğraşmıyım

hayır hayır ortak yapılıp fiyatı düşürmeye çalışıoz işte herkesin sınırsız hakkı var baya hızlı ilerledi şimdi

hayır hayır ortak yapılıp fiyatı düşürmeye çalışıoz işte herkesin sınırsız hakkı var baya hızlı ilerledi şimdi

ok oznm yapıyorum ben bol bol tweet yanlız az once 19 taneydi şimdi 14 tane olmuş bende sona doğru 1 e düşürcekler bunu milletin vay haline ayrıca kimsenin o 5 taneyi aldığını sanmıyorum

ok oznm yapıyorum ben bol bol tweet yanlız az once 19 taneydi şimdi 14 tane olmuş bende sona doğru 1 e düşürcekler bunu milletin vay haline ayrıca kimsenin o 5 taneyi aldığını sanmıyorum

bencede ya gavur oyununa çevirdiler :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…