Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlar yenı katıldım aranıza nedır bu nıvea mevzu anlamadım :)

airwik te çikolatalı gofrette nıveada boş bişicik yok bu arada arkadaşın biri benim yerime oynarmısınız diye sormuş ama aynı pc den sadece 1 facele oynanıyomuş eğer başka bir face açarda katılırsan kazandıklarında gidiyormuş kontrol ediyolarmış haberiniz olsun

gecmıse yonelık bıraz bakındım asagı yukarı sıstemınızı anladım :) takıpcınızım bedava bırseyler almak guzel olur

kızlar cikolatalı goflet nasıl oynanıyor ya bi türlü hareket ettiremiyom saf safff bekliyorrr benim adam.....sinir oldum...

Biraz önc cillit bang reklamını izledim senin gönderdiğin resimde sacların at kuyrugumuydu? Bu arada cillit bang birinci oldugun için sadece reklamda resim mi kullandı sana hediye gönderseydi keske.

aa ben görmedim yuzum gorunuyormu canımhbr verdigin icin cok saol.reklamdan baska bişi yok canım insan bişi yollar demi.

günaydınlarrrrrr
ne zamandır yarım yamalak giriyorum kk ya
hiç misafirim bitmiyo misafir gidincede temizliğim hiç bitmiyo
bende nivea dan krem ve balsam kazandım ama eşim eminim kullanmayacak hedaye gidecek zannımca birine

cilling bang den mail gelmiş dun ben bugun gordum reklam dönmeye basladı diye hbr veriyorlar.birde bana kucuk ev esyasından 3 urunden istedigim birini hediye olarak yollayacaklarını yazmıslar cokkkkk sevindimsizin sayenizde tekrar tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…