Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar yumoşun sayfasında katılım şartlarında yüksek puan alan demiyor, ya da ben mi yanlış okuyorum...5 etabı da başarıyla geçince 1 çekiliş hakkı verilir diyor...o halde neden puan sıralaması var? Bilen biri yardımcı olabilir mi?

ilk 10 girenleri harika ödüller bekliyor yazıyo..tabiki tyyar abiniz şamaşırlarıda çok güel toplayıp ilk10 a girmiş maşallahı var beceremediği iş yok

günaydınlar
hırs yaptım ilk 10 a girdim gönüllerin birincisisin felan yazdı ama bişey kazandınız demedi sadece çekiliş için kayıt
hiç bişey anlamadım bu işten

ilk 10 girenleri harika ödüller bekliyor yazıyo..tabiki tyyar abiniz şamaşırlarıda çok güel toplayıp ilk10 a girmiş maşallahı var beceremediği iş yok

kızlar yumoşta katılım koşullarında çekiliş hakkı elde edenler arasında yapılacak çekilişle trendyol hediye çekilişi ayrıca gene herhafta yapılcak başka bi çekilişlede yyumuş hediye seti kazanılcaktır diyor. yani 5 aşamayı bitiren trendyol için çekilliş hakkı kazanır bitiremeyip puan sıralamsına girenler arasındada yumoş için yapılacak ve yüksek puan alan falanda yazmıyor yani bence her oynayanın yumoş kazanma şanşı var
sevgiyle kalın kızlar

arkadaşlar sizde niveadan kazanmasanız hiç inanmıycam çünkü yarışmanın ilk dakikasından beri oynuyorum ama 4 tantopladıktan sonra o topladığım ürün bi daha gelmiyor...

omo 520 bugün...
dün evde değildim,dün akşam girdim kılpayı yakaladım, bu aykini yoksa kaçıracaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…