Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arnica/SENUR AŞ ‏@ArnicaSENUR
"Her hafta 1 kişiye Mısırmatik hediye" yarışmamızın 2. hafta etabına öğleden sonra başlayacağız. RT

Büyük gün geldi. Merakla beklediğin Evlere Şenlik Yarışma’mız başlıyor. Hemen sen de Twigy’li en yaratıcı fotoğrafını yükle, Yeni iPad, iPhone 4S, iPod ya da Twigy terlik seti kazanma şansını yakala! Unutma en çok oy verenler de ödül kazanıyor! Twigy İstanbul - Evlere Şenlik Yarışma | Facebook

yarışma beğendirmeli,hiç yoramam kendimi

kzıalr şimdi aradım fisherprice ı önümüzdeki hafta açıklanacak diyor. ama telefonda hiçte öyle kurumsal bir firma göremedim karşımda açıklanmasssa tekrar arayın dediler. tahattüh metninde de mp idaresine bağlı bir çekiliş yazıyor ve 30 kasımda duyurulacaktır diyor. önümüzdeki haftada açıklanmassa ben mp idaresine şikayet ediem. sonuçta şartnameye kendileri uymuyolar haberiniz olsun

kızlar nivea daveti için bana özelden face adresinizi yazar mısınız ulu orta adresimi yazmak istemedim üşenmeyen yollasın lütfen öpüyorum sizi

Yedigün
Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti Bölüm 2 ile şu an vizyonda olan Twilight serisinin başrol erkek oyuncusu kimdir? Yorum yapıp, çekilişe katılan 17 kişi Burger King'ten çift kişilik menü kazanıyor. Kazananlar yarın saat 11.00'da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:)

Yedigün | Facebook

Cevap: Robert Pattinson

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…