Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

valla takıntı haline getirdim hiçbir oyunu beceremiyorum bide üstüne kzızım pc nin düğmesine basıp duuruyo iyice deliriyom zaten işin kötü tarafı 58 yapıyorum ondan sonra patır kütür göndriyo :)))))))) artık olduğu kadar canım :))))))))))) aslında 1 kere 5 yapsam rahatlıcamama pes ettim artık ölesine oynıcam amaclamıcam :))))))))

bu arada kızlar turuncu şans oynayan varsa bugün bende annemde aynı yere tıklayarak m4 çalar kazandık yarışa başlayınca biryervar tıklıyonsa ödüller açıyoya o tıklıcağın yerin tam ucundaki okun oraya tıkladım kazandım aynısını anneme dedim oda yaptı oda kazandı fark ediyomu bilmiyorum ama ikiizinde aynı yere tıklayıp 3 te 3 yapması bence şans değil bi deneyin derim

bende sanırım kazanmanın zevkine varmaya basladım, bugün hayat yayın grubundan kitap kazandım ve unihijyenden bebek fuarına 2kişilik davetiye kazandım, ayrıca gecen hafta kazandıgım iziwash renk koruyucu mendillerim geldi, bugün şanslı günüm galiba !

gecen hafta da bolca dan hindi yemek kitabım ve depend kilot numunesi gelmişti, ayrıca profilodan cift kişilik sinema bileti çıkmıştı ama önemsiz onları saymıyorum, başlangıç için iyiyim ama değil mi? (her ne kadar niveada cuvallasam da fena gitmiyorum bence ) daha üçüncü haftamdayım kızlar !

iyisin bence dahada artsın inşallah gerçi oyunlara gıcık olsamda bende bişiler kazandım ben 1 haftadır felan tam olarak giriyorum :)))

Canım çekilişe hak kazanılıyor 3 simgeyi açınca. Bu gece 12 de belli olur kazanıp kazanmadığın.

canım ben denedim olmuyor fakat şöyle birşey var 3 kutuyuda doldurunca kazanmıyorsun.çekiliş yapılıyo sonra kazandıysan ismin yazılıyo

benimde ümidim yok canım arasında bağı kuramadımşans genede yükledim.yükle canım oy veriyim sana
kızlar ben katılmadım ama resimlerinizin linkini yollarsanız oy veriyim oyda veriliyomuş katılmasanda
Canım çekilişe hak kazanılıyor 3 simgeyi açınca. Bu gece 12 de belli olur kazanıp kazanmadığın.

yok canım günlük ödüller varya onlardan kazandım onların damı öleki kötüymüş ozaman :))))))

evet günlüklerde öle 12de açıklancak bakarsın inş varsındır

bu arada
Hediye Sepeti | Facebook
kupa kazananlar tabiki yokummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…