Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

karel elektronik sorularından 2.sorusunun cevabı nedirr kızlar biliyomusunuz????? ben bilemedimm

kızlar yumoşda teyzemin facesinden oynadım onuda 1.ci yaptım
hemde 5.seviyede bitti hala haklarım duruyodu ama oyun kapattım aştım kendimi bir çıkmasın hediye iki elim yakalarında

Kotex Türkiye
Size bir sürprizimiz var!

Ödüllü oyunumuz Secret Flowers’la eğlenmeye ve kazanmaya ne dersiniz? Cevabınız evetse, hemen tıklayın ve bu hafta Kotex bakım kutusu kazanacak ilk 10 kişiden biri siz olun. :)

kızlarr birbirimize nivea için davet yollasak olmaz mı??? ya sinir oldum bi daha denemek istiyorum...rica etsem faceden birbirimizi eklesek hem böylelikle sansımız olur belkiiii........

kızlarr birbirimize nivea için davet yollasak olmaz mı??? Ya sinir oldum bi daha denemek istiyorum...rica etsem faceden birbirimizi eklesek hem böylelikle sansımız olur belkiiii........

ben bayağıdır oynamıyom bile belki yumoşu bırakabilirsem onu oynarım kimseye teklifte yollamıyom şuan ama eklersen teklifini kabul ederim oynıcak olursam bende sana yollarım özelden face adresini yollarsan eklim yada ben benim face burda paylaşmıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…