Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arnica/SENUR AŞ ‏@ArnicaSENUR
"Her hafta 1 kişiye Mısırmatik hediye" Yarışmasının 2.Haftası devam ediyor. Katılım bilgilerini sayfamızda önceki tweet'lerde bulabilirsiniz

E.C.A. ile Keşfet ‏@ecailekesfet
Jüri üyelerimiz kazananları belirlemek için toplandı! Bakalım Tanzanya’da Maasai safarisini kim kazanabilecek? yok ben almayayım tanzanyada safari börtü böceğin içinde :18:

bitmis pardon

ya kizlar benim internette yazarken harfler yanlis cikio yerler karisti bunu nasil duzeltebilirim acaba bilen varsa hayrina yardimci olsun lutfenn sesli harfler noktalamalar falan

Son düzenleme:
kızlar şefler soruyordan kazandığımız fairy çekleri vardı
ben evde fairy kullanıyorum ama hepsiburadanın hizmetinden memnun kaldınız mı? kaç günde geldi
ben kullanmamıştım şimdi baktım 34 tl den 30,99 a düşmüş vede kargo bedava
kararsız kaldım hepsiburada dan hiç alışveriş yapmayınca :26:

rahatllıkla alışveriş yapabilirsin güvenilir site ben de almıştım yazın kod varsada süper olur

bitmis pardon

ya kizlar benim internette yazarken harfler yanlis cikio yerler karisti bunu nasil duzeltebilirim acaba bilen varsa hayrina yardimci olsun lutfenn sesli harfler noktalamalar falan

canım geçen gün benimde öyle oldu pc yi kapat hatta fişini çek tekrar aç düzeliyor

bitmis pardon

canım masaüstünün sag köşesinde saat tarih yazar orda dil çubugu var.harf yazar TR EN gibi onu TR yaparsan düzelir.yani türkçe karakter olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…