kızlar şefler soruyordan kazandığımız fairy çekleri vardı
ben evde fairy kullanıyorum ama hepsiburadanın hizmetinden memnun kaldınız mı? kaç günde geldi
ben kullanmamıştım şimdi baktım 34 tl den 30,99 a düşmüş vede kargo bedava
kararsız kaldım hepsiburada dan hiç alışveriş yapmayınca :26:
bitmis pardon
ya kizlar benim internette yazarken harfler yanlis cikio yerler karisti bunu nasil duzeltebilirim acaba bilen varsa hayrina yardimci olsun lutfenn sesli harfler noktalamalar falan
rahatllıkla alışveriş yapabilirsin güvenilir site ben de almıştım yazın kod varsada süper olur
canım geçen gün benimde öyle oldu pc yi kapat hatta fişini çek tekrar aç düzeliyor
bitmis pardon
ya kizlar benim internette yazarken harfler yanlis cikio yerler karisti bunu nasil duzeltebilirim acaba bilen varsa hayrina yardimci olsun lutfenn sesli harfler noktalamalar falan
kızlar bıraz once omo setim geldi.ama bi tanesi öbürüde gelir heralde hbriniz olsun yani
altgr+shifte birlikte basmayı dene bir
bitmis pardon
canım masaüstünün sag köşesinde saat tarih yazar orda dil çubugu var.harf yazar TR EN gibi onu TR yaparsan düzelir.yani türkçe karakter olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?