Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arnica/SENUR AŞ ‏@ArnicaSENUR

"Her hafta 1 kişiye #Misirmatik Hediye" Yarışmamıza henüz katılmamış olanlar için sorumuzu ve katılım bilgilerini tekrarlamaya başlıyoruz

Az sonraki sorunun yanıtını Twitter kullanıcı adınız, adınız soyadınız, yaşınız, ilinizle birlikte arnica.senur@gmail.com adresine gönderin

farklı farklı hesaplardan canım dahada kazanabilirm yani:)
nıvea tek hesapta 5 tane kazanılabilir diyor ancak başka hesaplardanda kazanmak olmasın diye ıp kontrolu olacağını söylüyor,

Hediye kazanan tüm kullanıcılar için IP adresi tespiti yapılacaktır. IP adresi aynı olan kazananlar, aynı üründen 1’den fazla kazanamazlar. Kazanmış olsalar dahi kazandığı üründen yalnızca 1 adet gönderilir.
Kötü niyet tespit edilen kullanıcılara hediyeleri kesinlikle gönderilmeyecektir (sahte hesap kullanımı, çoklu hesap yönetimi vb…).

farklı farklı hesaplardan canım dahada kazanabilirm yani:)

Cnm hayrına bana da bb krem kazan
Duyrulur bb krem,nemlendirici sütü(herneyse mor olandan:) bide göz temizleyici kazanana markafoni çek veriyorum ..Çok üçkağıtçı gördüm kendimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…