Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

"Kirlere Rest Çekmek Elinizde" Yarışmamızda bu hafta temizlik bilgilerimizi paylaşıyoruz. Yarın soracağımız soruya en hızlı cevap veren yarışmacılarımız REST'ten sürpriz hediyeler kazanacak…

Baby2Go Türkiye ‏@baby2gotr
Anneler ve bebekleri 2013'e Baby2Go sevinciyle girecekler! Yeni yıl sürprizimizi çok yakında açıklayacağız... pic.twitter.com/TKYGiij9

kızlar benım cıkmam gerekıyor gozumden kacanlar olabılır kazandıgım olursa haber verın olur mu @yelkenlikiz yani facbook uzun vadede ama ekledıklerım bılır heralde

yemek yapmammm lazımm bu arada bırde kurabıye denemesı yapcam :)

Bugüne özel yarışmamız az sonra başlıyor. İşte ödüller:
İzmir Optimum: 5 kişiye Kule Cafe “Karışık Pizza + Meşrubat Menü”
İstanbul Optimum: 2 kişiye çift kişilik Şeb-i Arus Gösteri Bileti (doğru cevabı veren 5. ve 10. kişi),
Adana Optimum: 5 kişiye Buz pisti bileti
Ankara Optimum: 5 kişiye Sinema Bileti
Cevaplarınızı İstanbul’lular istanbul@optimumoutlet.com‘a; İzmir’liler izmir@optimumoutlet.com ‘a ad, Ankara’lılar ankara@optimumoutlet.com ‘a ve Adana’lılar adana@optimumoutlet.com ’a ad, soyad ve telefon numaranız ile birlikte yollamayı unutmayın!

kurban bayramında aksu tostta kampanya facemdeki ismim vardı kaç kez msj attım ilgilenmediler,,sayfadada kimse yoktu tam umudu kesmişken bugün yine sordum evt sizsiniz teknik sorun oldu göndericez demişler sevindim baya...hediyemde 10 şişfişh neyse artık.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…