Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben geçen hafta kazadım burdan hediye ama okadar mail attim facebook tan msj attım yorum olarak sordum hiç cevap yok. kimse sallamıyo valla bizi. nezaman yollıycaklar acaba bide daha önce burdan bişy kazanıp alan varmı acaba
bu nasıl bır olay :)
kızlar tweterda bğlan diye bişi vardı karıştırıyodum oraya tıkladım modasetten 50 tl kışa merhaaba bonusu kazandınız diyo teeeeeee 27 kasımda bu neki
Darty cevabı : DARTY DEPOSUNUN BÜYÜKLÜĞÜ: 3500 M2'DİR.
Darty TR - NIKON COOLPIX L25 SILVER - Compact Fotoğraf Makinesi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişe kazandım ama neee, ucabilirim suan , hatta ucuyommmmmmmmmmmm
https://www.***********************...05628181.36611.144486398967235&type=1&theater
benim bi yarışmadan kazandıgım 2 kişilik sinema kodum vardı arkadaşa vermiştim karşılıksız,sinemaya gitmek istediğini falan yazmıştı,eğer o verdiğim kodları takas yaptıysa senle yerini karıştırmış olabilir![]()
canım MESAJ BU ŞEKİLDE GELİYO
10:17
Yedigün
Selam Nurcan,
PNR KODU:
52E321C8
09E51EA4
Her PNR kodu tek kişilik ve tek girişliktir. Son kullanım tarihi 31.12.2012dir ve 3D filmler hariç tüm seanslarda geçerlidir. Geçerli olduğu sinemalar:
İstanbul: Cinemaximum İstinyePark, Cinemaximum Fitaş, Cinemaximum Forum İstanbul, Cinemaximum CKM Budak, Cinemaximum Carrefour Maltepe, Cinemaximum Pendorya.
Ankara: Cinemaximum Cepa , Cinemaximum Ankamall, Cinemaximum Antares
İzmir: Cinemaximum Forum Bornova, Cinemaximum EGE Park
Cinemaximum Carrefour Bursa
Cinemaximum Carrefour Çanakkale
Cinemaximum Serdivan Sakarya
Cinemaximum Park 328 Osmaniye
Cinemaximum Yeşilyurt Samsun
Cinemaximum Tekira Tekirdağ
Cinemaximum Migros Ordu
diğer arkadaşa da verdim sorun çıkması benim kasıtlı yaptığım birşey değil ayrıca kullandığım için başka çek numarası gönderdim başka ne yapabilirim bilmiyorum ne dememei ne yapmamaı istiyosunuz anlamaıoyırunm
özelden cevap yazdım gece gece kafama taktım ama benim yaptığım bişşey yokken e kullandığım için karşılığında çekte gönderdim başka ne yapabiklirim ki onu soruyorum sadece bende suç yok gidip sinemayı basamam ya
ne kazandın tebrikler
linkin gözükmüyo
2013 nutella dikilkcekmiş ağaca
2013 isteğimizla olcak tabi
1 ocaktada etilere çağırıyorlar kahvltya
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişe kazandım ama neee, ucabilirim suan , hatta ucuyommmmmmmmmmmm
https://www.***********************...05628181.36611.144486398967235&type=1&theater