Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar tweterda bğlan diye bişi vardı karıştırıyodum oraya tıkladım modasetten 50 tl kışa merhaaba bonusu kazandınız diyo teeeeeee 27 kasımda bu neki

Arkadaşlar toyzshoptan kazanmışım, en çok kızıma birşey kazanmak istiyordum umudum yoktu ama olmuş. Yarışma duyurusunu yapan ve cevabını söylen arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum:34:

benim bi yarışmadan kazandıgım 2 kişilik sinema kodum vardı arkadaşa vermiştim karşılıksız,sinemaya gitmek istediğini falan yazmıştı,eğer o verdiğim kodları takas yaptıysa senle yerini karıştırmış olabilir :53:

canım MESAJ BU ŞEKİLDE GELİYO

10:17
Yedigün
Selam Nurcan,
PNR KODU:
52E321C8
09E51EA4
Her PNR kodu tek kişilik ve tek girişliktir. Son kullanım tarihi 31.12.2012’dir ve 3D filmler hariç tüm seanslarda geçerlidir. Geçerli olduğu sinemalar:
İstanbul: Cinemaximum İstinyePark, Cinemaximum Fitaş, Cinemaximum Forum İstanbul, Cinemaximum CKM Budak, Cinemaximum Carrefour Maltepe, Cinemaximum Pendorya.
Ankara: Cinemaximum Cepa , Cinemaximum Ankamall, Cinemaximum Antares
İzmir: Cinemaximum Forum Bornova, Cinemaximum EGE Park
Cinemaximum Carrefour Bursa
Cinemaximum Carrefour Çanakkale
Cinemaximum Serdivan Sakarya
Cinemaximum Park 328 Osmaniye
Cinemaximum Yeşilyurt Samsun
Cinemaximum Tekira Tekirdağ
Cinemaximum Migros Ordu

teşekkür ederim rkadaşlar ilgilendiğiniz için

diğer arkadaşa da verdim sorun çıkması benim kasıtlı yaptığım birşey değil ayrıca kullandığım için başka çek numarası gönderdim başka ne yapabilirim bilmiyorum ne dememei ne yapmamaı istiyosunuz anlamaıoyırunm

özelden cevap yazdım gece gece kafama taktım ama benim yaptığım bişşey yokken e kullandığım için karşılığında çekte gönderdim başka ne yapabiklirim ki onu soruyorum sadece bende suç yok gidip sinemayı basamam ya

Egemenadil ben sana kasten yaptın git sinamayı yak yık demiyorum, yapcak bişey de yok...Benim takıldığım nokta sana bir kaç defa bulunduğum ili söyleyip burada geçerli mi diye sordum, keşke araştırıp ona göre bir cevap verseydin...Başkasından alıp bana veriyorsun dolandıkça dolanmış...neye artık olan oldu, kullanabilrsin sana verdiğim markafoni kodunu da...

Evrenin Askerleri : İntikam Günü 3D ÇİFT KİŞİLİK PNR 6E178F7B KODU AYRICA MARKAFONİ Koduda gönderdim iade ettim yani eğer yine bilet kazanırsam gönderirirm bu kod sadece bu film için geçerli

2013 nutella dikilkcekmiş ağaca :D
2013 isteğimizla olcak tabi
1 ocaktada etilere çağırıyorlar kahvltya

:) kız hangı etıler bu ank degıldır heralde hayat sıze guzel ıst lular:) 388. dılegı bagladım:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişe kazandım ama neee, ucabilirim suan , hatta ucuyommmmmmmmmmmm
:52: https://www.***********************...05628181.36611.144486398967235&type=1&theater

:) haydı gozun aydın :nazar::nazar::nazar::nazar: nedır kı alıxavıen mı?

Back
X