esmerist canim yanlis anlama bence bosuna sinirlenme bende senden önce cevap yazdim listede yokum cappyde...Eki Görüntüle 583397
ayyy yok bu twitter bana göre değil kırk yılda bir yarışmayı tam vaktinde yakaldım onada aceleden yanlış cevap vermişim bide seviniyorum herkes yanlış yazıyo bi ben doğru cevap yazdım diye bi kontrol ettim benimki yanlışmış
kızlarr teyzem madamenden gecen hafta bır hediye kazandı.(faceden)ancak hediyesi gonderilmedi.twitterdan ne zaman gelcegini yazmıs.cvp alamamıs ve engellenmiş.bende sabah yazdım ulsamamıs falan dıye ne zaman gelır dedım sımdı bır baktım benı de engellemıs.yani anlayacgınız sahtekar bunlar sanırım.rica etsem sizde twitter ve faceden bu durumu belirtin ki herkes ogrensin
valla bende yırttım resmen yetişim diye ama :)))))))) fıssssscappyde ilk 15deydim ama kazanamadım nasıl oluyorrrrrrr
hırs yaptım tanıdıklarımıdır nedir anlamadım
@Turkuazoo kızlar ben burdan kazandım ama istanbul planım ertelendi.isteyen olursa adını ilk msj atana vereyim.
valla yazdım sayfasına madamencom dimi
cappy the beatles buldum hemen yazdım millet u2 yazmış o kim yav((((((( ağlayasım var
canım özelden yazdım kimseye vermediysen ben alabilirim zaten tek bildiğim yer :)))))))) bu yakada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?