Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugün finish yılbaşı sofrası açıklanacaktı şu saat oldu hala ses yok
hahahahha sanki bana ne oluyosa sanki kazanacamda

ariel jel şeysi veriyordu 100 kişiciğe, o ne zaman açıklanıyordu ?
hergün pano falan yapmıştık, sıkılmıştım son zamanlarda, yapmadım bende

Onun sonuçları açıklandı

dadlugacım o açıklanalı 1 hafta kadar oldu ben baktım senin dünürlerden kimse yoktu

tesettür onlineden 30 tl çek kazanmışım mail atmışlar. bir blog yarışmasına katılmıştım sanırım ordan ama hala çıkaramadım nerden

tesettür onlineden 30 tl çek kazanmışım mail atmışlar. bir blog yarışmasına katılmıştım sanırım ordan ama hala çıkaramadım nerden

canım blog yazısı gıbıydı ama kalıteyıtanıyalım da olabılır herkese verdıler yazmıstı kadın sıtesınde o zaman esarplar falan vardı ama sımdı yok yanı uzerıne koymak lazım ayın 31 ıne kadarmıs suresıde yanı esarp sal falan olmazsa ben kaullanamıcam bak ıstersen ısını gorur belkı kalıtelı markalarda var.

kaliteyitanıyalım veriyodu o olabilir cnm tebrikler

baktım nurşenle bilmem ne yerinden katılmıştım sanırım ordan
evet bende şal alcaktım ama elbiseleer pahalı 50 tl falan olsa alırımsa 100e yakın herşey
yarışmaya katılırkende bakmıştım siteye bişi yoktu pek yüklerler dedim ama yok

kızlar samsungtan kazandığımız 20tl markafoni çekin süresi var mı biliyor musunuz? mailin hiçbiryerinde yazmıyor ama acaba yıl sonuna kadar olma şansı var mıdır?

bu tesettüronline dan banada 30 tl indirim geldi ama telefonuma mesajla.üyeleremi geliyo yoksa bu çekilişlerde telefon vermiyoruz ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…