Şimdi açıkladılar galiba kızlar bi bakın Seni en mutlu eden Eti hangisi?
Nurcan var galiba bizden![]()
aaaaaaaaaa beeen de varııımmm öyle bi baktım o kadar alışmışım ki kazanmamaya ahjsdklfgş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi açıkladılar galiba kızlar bi bakın Seni en mutlu eden Eti hangisi?
aaaaaaaaaa beeen de varııımmm öyle bi baktım o kadar alışmışım ki kazanmamaya ahjsdklfgş
hiçbişey kazanamıyorum bari ilk 10'da göreyim adımı dedim, yoksa bişey verceklerinden değil hahahahaha![]()
ay evet kazanmışım canım ya facedekine üzülmüştüm hergün girdim bişicik yok diye :))))Şimdi açıkladılar galiba kızlar bi bakın Seni en mutlu eden Eti hangisi?
hadi kızlar şeytanın bacağını kırdık sıra kafasını kırmaya geldi devamını getirelim şu çekilişlerin :)))))))aaaaaaaaaa beeen de varııımmm öyle bi baktım o kadar alışmışım ki kazanmamaya ahjsdklfgş
ay evet kazanmışım canım ya facedekine üzülmüştüm hergün girdim bişicik yok diye :))))
hadi kızlar şeytanın bacağını kırdık sıra kafasını kırmaya geldi devamını getirelim şu çekilişlerin :)))))))
yap kazan bitti ve ilk 500 kişinin arasındayımmm
ayşegül çok sağollll![]()
evet canım ben de kazanmışım ben ve kızım adınasanırsam danino kazandın twitten bende annemle kuzenim adına kazandım :)
ooooooooooo zor iş biz kazanamayız
banada öle diyo şifremide kabul etmiyo ama benim şifre standart hiç değişmez
anam bana niye gelmiyo bu danino şeyleri kız kargocuya benim adresi verde yolu şasırmasın
şimcik süper onlıne ile aldığım çizmem geldi![]()
3 lt testideki suyu 5 lt lik testiye boşlatıyosun 3 lt testiyi bir daha dolduruyosun 5lt testiye yine boşaltıyosun 3lt testide 1 lt su kalıyo 5lt tetiyi yerdeki deliğe boşaltıyosun geride kalan 1lt suyu 5lt testiye boşaltıp 3lt testiyi tekrar doldurup 1lt renin üzerine boşaltıyosun toplamda 4 lt yapmış oluyosun bilmem anlatabildimmi:))
shedukkan.com ‏@shedukkan
Bu tweeti yarın akşam saat 22:00 a kadar re-tweet yapan 1 şanslı takipçimize She Dükkan | Kadına dair her şey.. dan ÇANTA HEDİYE..
kızım için gelir inşalah mama parası ödemekten helak olduk valla her ay 250- 300 tl sadece mama .. daha bez vs cabası . . .
akşamları çay yanına tek tercihimiz.. izmirdeyim canım yollayablirsin numune :))
çok yoruldum yarım da bırakılmıyor . yaptım bakalım şansa :))
ay inşallah kızıma da gönderirler.
aynen bay geldi bana da..
kızlar avon numuna göndermiş numune demeye bin şahit grek . face teki sayfalarına gelen numunenein resmini çekip ayıpladım . bu ne dedim bunun için bir de yarışma yaptınız hava attınız kargo paranıza yazık sıksam krem falan çıkmaz içinden sırf jelatin . ayıp dedim diger kozmatik firmalarına bi bakında deneme ürünü nasıl gönderiliyormuş ögrenin dedim :)))
bol şanslar kızlaarrrr..ben yine kesat 2013 sıfırrrrr
Eki Görüntüle 595493