Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu yılbaşında hiç bişey kazanamadım ne kadar şanssızım ben ya(((((((((
ssz:
![]()
bu yılbaşı hiç birşey kazanamadıysan bu işleri bırak bence boşa zaman harcama
hanmlarrrr bu mudo ceklerı nerde hangı magzasnda bılesıyo bılıyomusunuz:26::26::26::26:
yok arkadaşım kazanamadım bende mi var bi talihsizlik herşeye katıldım ama((
43:
![]()
Yeniysen zamanla alışırsın tanırsın uygulamaları kampanyaları daha bilinçli katılırsın. umutsuz olma şanssızım diye düşünme. Herşeyden olmasa da kazanırsın bişeyler.
ya bu duru beni çıldırtıyo ben 50000 felan yaptım dedim aha anam kesin alırım ben bunu 50000 borumu heyt be diyom sonra bi baktım burda 90 95 binlerden bahsediyolar he he he dedim saf ben 50 bine seviniyom :))))))peeh bingodan hiç bişey çıkmamış tefalden de bi şey yok duru zaten olmuyo işler kesat bu günlerde![]()
güle güle iyi günlerde kullan güzelim çok şık bence butar ürünler kullanan biriysen her türlü değerlendirilirkızlarrrrrrrrrrrrrrr akşam gidip setrms den kazandığım kap ı aldık :) benim kalıbıma göre değil pek ürünleri (dar kalıp yani) ama birkaç ürün denedim en son birini aldım ilgilendilerde sağolsunlar iyilerdi yaniçektiğim resim pek iyi değil görüntü kalitesi onların resminide aşağıya ekliyorum bende o kadar kısada durmuyor bodurum ben:d nerdeyse pardesü kıvamında bende :d ama kuması falan guzel tam boyle düğün dernek akşam yemeği kıyafetlerınnın uzerıne şık olur yani:) iyi oldu
Rengide koyu lacivert siyah daha iyi olurduda yaaa çokda eşelemedim mağazayı kalabalıktı bende benimle çok uğraşmasınlar dedim :) hep kendime ediyorum zaten ama beğendim ya yeter güzel yani kısmetımdeymıs çok şükür aldım evıme geldım:)
Eki Görüntüle 596702 Eki Görüntüle 596703 Eki Görüntüle 596704 Eki Görüntüle 596705
bu yılbaşında hiç bişey kazanamadım ne kadar şanssızım ben ya(((((((((
ssz:
![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrr akşam gidip setrms den kazandığım kap ı aldık :) benim kalıbıma göre değil pek ürünleri (dar kalıp yani) ama birkaç ürün denedim en son birini aldım ilgilendilerde sağolsunlar iyilerdi yaniçektiğim resim pek iyi değil görüntü kalitesi onların resminide aşağıya ekliyorum bende o kadar kısada durmuyor bodurum ben
nerdeyse pardesü kıvamında bende
ama kuması falan guzel tam boyle düğün dernek akşam yemeği kıyafetlerınnın uzerıne şık olur yani:) iyi oldu
rengide koyu lacivert siyah daha iyi olurduda yaaa çokda eşelemedim mağazayı kalabalıktı bende benimle çok uğraşmasınlar dedim :) hep kendime ediyorum zaten ama beğendim ya yeter güzel yani kısmetımdeymıs çok şükür aldım evıme geldım:)
Eki Görüntüle 596702 Eki Görüntüle 596703 Eki Görüntüle 596704 Eki Görüntüle 596705
mng kargoyu ara mutlaka canım.benim adreste hata vardı aradım da öyle geldi hatta ben gidip aldım. Şubedeki kız aramasaydınız yemeyi düşünüyoduk dedi bide. hemen ara pazartesi gün.
metrolu kurabiye mi nekızlar kurabiye yaptımm buyrunn![]()
https://apps.facebook.com/taftensekillisorular/?SessionFix=true
cevapları
lana del rey
blake lively
hugh jackman buldum ben ama kontrol edin yanlış olmasın![]()
kızlar selam , joker de sadece bugüne özel %50 indirim var sobe giyim ürünlerinde , mağazada görüp beğenip pahalı diye almadığım birsürü ürünü aldım bebeğime , biraz abarttım 450 küsurluk alışveriş yaptım yarısını ödedim süper oldu bebeğim 18 aylık hep 2-3 yaş ürünleri aldım seneye güzel güzel giysin diye bi girip baksın bebişi olan anneler atkılar bereler de çok güzel mutlaka bakın derim yazmadan edemedim valla , bayıla bayıla aldım çünkü . yap kazandan indirim yüklenen var mı aranızda benimkiler yüklenmedi ya