Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım 5-6 ocak için yüzde elli indirim var birdaha da olacağını sanmam çünkü sobe ürünlerinden çok aldım bebeğime ilk kez indirim yaptılar böyle , çek falan değil herkes faydalanıyor zaten benim şansım sıfır ancak böyle firma kampanya yaparsa kazanıyorum :D

yok yok 450nin yarısını verdim demişin ya onu sordum cnm

Divan'dayız
‎#PastaBoyleYenir yarışmamız başladı! Muhteşem hediyeler seni bekliyor! http://on.fb.me/WbcMqh

Not: Pasta yerken fotoğraf çekmek gerekiyormuş ben uğraşamadım :54:

kız o danonelerin içi boş mu :26:
yoğsam dayanamayıp yedikten sonra mı foto çektin :56:
koccaman fırma yaa kendin üretiyon dolusunada kargo parası veriyon boşunada bari dolu gönder demi ama habire kağıt gönderiyolar zaten ha bire çöp çıkıyo evde atacak adam yok :20:
çöpten bereketlisi yok walla :19:

canım yavaş :D facebooktan engel yiycez:DD:

merhaba,bende aranıza yeni katıldım.bir önceki sayfanızdaki sayfaları teker teker beğenince facebook hesabımı kilitledi,telefon numarası istiyo:(
napmam gerek.telefonumu vermek istemiyorum.kilit birsüre sonra kendiliğinden açılıyormu?

koccaman fırma yaa kendin üretiyon dolusunada kargo parası veriyon boşunada bari dolu gönder demi ama habire kağıt gönderiyolar zaten ha bire çöp çıkıyo evde atacak adam yok :20:

boş geldi :27: dolu olsaydı da fena olmazdı hani...

lidyanadan toplam 6.88'e duvar saati ve küpe aldım..
en sevdiğim alışveriş tipi :52:

merhaba,bende aranıza yeni katıldım.bir önceki sayfanızdaki sayfaları teker teker beğenince facebook hesabımı kilitledi,telefon numarası istiyo:(
napmam gerek.telefonumu vermek istemiyorum.kilit birsüre sonra kendiliğinden açılıyormu?

açılmıyor sanırım :19:

FM den bana da gelmişti... içi boş anam, boşşş..:1:
halbüse içi dolu gönder, biz boşaltırık,değil mi yaaa? ...:33:

faceler kilitlendikten bir ay icinde telefonla acilmazlarsa siliniyolar zaten. tekrar acilma diye bi sey yok. telefonla onaylican yada yeni hesap acicaksin. eski hesaplara genellikle yapmazlar bunu ama.

canım 5-6 ocak için yüzde elli indirim var birdaha da olacağını sanmam çünkü sobe ürünlerinden çok aldım bebeğime ilk kez indirim yaptılar böyle , çek falan değil herkes faydalanıyor zaten benim şansım sıfır ancak böyle firma kampanya yaparsa kazanıyorum :D

kıııııııııııııız nerden baktım yavvvvvvvvvv bakmaz olaydı akşam akşam üzüldüm senin yüzünden geçen hafta jokerden kızıma pantolon vs. bişiler almıştım şimdi aldıklarıma baktım 40 tl verdiğim ürün 17 tl tüüüüüüüüüüüüü yazık benim gibi tutumsuz karıya :D

Back
X