Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ikişer üçer alanlar tek alsaydı bizde alabilirdik ilk defa katıldım emeğime yazık

kimse kimsenin kazandığına karışamaz elbetteki ama burada sorun omoyla ilgili kazanan 1 defa alabilmeli!!! alamayan kişilerde alsın .daha önce alanlar bu konuda profesyonel olduğu için stokları bitiriyor istenildiği kadar hızlı olunsun ürün kalmıyor!! :19:

herkes alabildiğini alıyor.dediğin gibi 5 alan bile var bildiğim. omo demiyorsa bizde kimseye alma diyemeyiz.
sanırım omo temmuz ayından beri yapıyor bu uygulamayı.yani 7 aydır her ay aynı kişiler ve kaç hesapla alıyor.
bunda ip falan önemli değil . canım sen şikayet ederek 7 aylık düzeni değiştirebiliyorsan ne mutlu sana.

ha bu arada evet bende ilk defa bu dönem 2 tane aldım halama ve arkadaşıma,ama hiç alamadığım dönemlerde oldu. hiç şikayette etmedim. pc ağır olduğu için.
canım sende inşallah bir daha ki dönemde kazanırsın.
ii geceler

benim bilgisayarım ağır değil ki net hızım da gayet iyi bilgisayar mühendisiyim ben anlamayan bir insan da değilim site ağırdı 2 dk sonunda stoklar bitmişti.

benim bilgisayarım ağır değil ki net hızım da gayet iyi bilgisayar mühendisiyim ben anlamayan bir insan da değilim site ağırdı 2 dk sonunda stoklar bitmişti.
evet katılıyorum benim bilgisayarımda kilitlendi dondu bişeyler oldu alamadım sandım puanım aynı kaldı sonra kazananlara baktım ve isimleri görünce aldığımı anladım. benimkisi şansımı denemekti.
belkide hiç alamayabilirdim ama ikiside oldu.bence bu kadar takılma. kimse de kimsenin kalbini kırmasın.
facebook aki yorumlarıda okurdsanız herkes yasamış aynı sorunu.
sanırım birazda şans devreye girmiş.

bende 2-3 dönem üst üste alamadım.buda bana ders oldu kızımı yatırıp pc başında saatı bekledim.

yorum yapınca beklemeden alıcaksınız o dönse dursada stok yok desede alınıyor...ütüyü kettle alırsınız belki

bir ben değilmişim omo alamayan :) umudum var bakalım şu kampayalardan bişi kazanamıyorsam demek başka bir şeyde şansımdönücek (polyanna 2013 :P)

hiç alınmıyorum bile
alamaışsınız ya millete yüklenmeye bakıyosunuz. alsanız böyle demezdiniz.
dağıtırız bol bols evapta işleriz oh mis

esmerist senin böyle hırçın bi insan olduğunu bilmiyodum. Bence alamayanların üstüne gitmesen iyi olur. İki deterjan için yok yere kalp kırmamak gerektiğini de bilirisin heralde yukarda Allah'ın olduğunu bildiğine göre :34:

esmerist senin böyle hırçın bi insan olduğunu bilmiyodum. Bence alamayanların üstüne gitmesen iyi olur. İki deterjan için yok yere kalp kırmamak gerektiğini de bilirisin heralde yukarda Allah'ın olduğunu bildiğine göre :34:

hayır hırçın falan alaka yok.günahımın alınmasına, gelmiş benim yüzümden alınmmamışta falan dolu laf edenlere kızıyorum ben.....
biz burda kazanamayanlara üzülen, kazananlara sevilen bir aile olduk. kazanamayanlarda üzüldüm taibiki.keşke herkes kazansa.
millet evime fazla fazla geldğini düşünüyo inanmıyorda işte neyse yeni kişiler belli.burda biz kimin nasıl olduğunu biliyoruz.

dediğim gibi herkesin bahanesi var ama bunun adı tek kelimeyle aç gözlülüktür. benim de hesaplarım var bi sürü 10 a yakın hesap şifresi elimde farklı tarayıcıdan ben de girip ablama abime gelsin diye hazırda bekletebilirdim sonuçta. neyse size hayırlı olsun bol bol dağıtırsınız.

omoda çoğu dönemde aldım.ve emeğimin karşılığını aldığımı düşünüyorum. ayrıca omolarda kullandıkça bitiyor yani haliyle :DD yenilemek gerekiyor.

bir de buradaki hemen hemen bütün kızlar o kadar masum ki siz omonun aylık kazananlar listesine bir göz gezdirseniz görürsünüz kimler açgözlü herkesin bildiği bir sülale var tüm beyaz eşyaları onlar alıyor. şikayet edin haklısınız kendi açınızdan bakınca keşke sistem değişse çekilişle falan olsa hediye dağıtımı bizler artık aldığımız omoya sevinecek hale getirildik.

ayrıca hemen hepimizin ailelerimizin adına açtığı ya da daha önceden varolan hesapları var. keşke hesap sayımız kadar alabilme şansımız olsaydı.:4:

Arkadaşlar uzatmayın, alamayanlar bence ugraşmayın da omoyla, bende pc me güvenmiyorum, hiç katılmıyorum bile, beklentiniz olmazsa mutsuz da olmazsınız, haddimi aştıysam özürdilerim, iyi geceler

hayır hırçın falan alaka yok.günahımın alınmasına, gelmiş benim yüzümden alınmmamışta falan dolu laf edenlere kızıyorum ben.....
biz burda kazanamayanlara üzülen, kazananlara sevilen bir aile olduk. kazanamayanlarda üzüldüm taibiki.keşke herkes kazansa.
millet evime fazla fazla geldğini düşünüyo inanmıyorda işte neyse yeni kişiler belli.burda biz kimin nasıl olduğunu biliyoruz.

Ne olmuş yeniysek? Sende bi zamanlar yeniydin hatırlatırım. dışlamak senle olmuyor burda biçok arkadasım oldu ve nedense hiçbiri senin gibi yenisin de bıdır bıdır demedi :9: Çok da tın yani. Yeniyiz ve mutluyuz :21::21:

kimse üzerine alınmasın 1 ya da 2 kişi ile çözülecek iş değil ben kendi düşüncelerimi yazıyorum
düşüünün bir alışveriş merkezinde kampanya var isteyen istediği kdar alıyor ben 3 tane aldım arkadaşım 4 tane aldı başka biri 2 vs ve bazıları hiçbirşey alamadı burada hızlı olan kazanır mantığı doğrumu ? benim eşimin kardeşimin hesabı var ama ben tek hesaptan katıldım bile bile

Ne olmuş yeniysek? Sende bi zamanlar yeniydin hatırlatırım. dışlamak senle olmuyor burda biçok arkadasım oldu ve nedense hiçbiri senin gibi yenisin de bıdır bıdır demedi :9: Çok da tın yani. Yeniyiz ve mutluyuz :21::21:

Ben sizi ne dışlıcam ya.Her gelene hoşgeldin diyip bol şans dileriz.Herkes kazansın diyede elimizden geleni yaaprız.
He yaptıkta gördük.Gelmiş neler deniliyo. hatta bu topicte ilk böle konuşmam bunlarda. neyse çok uzaadı konu
alan herkese tebrikler, alamayanlarda üzülmesin daha dolu hediye var belki onlardan kazanırısınız şans işi

Arkadaşlar eğer omo almak için sayfaları tek tek açıp yorum yapmaya çalışırsanız açılmaz. Bilgisayarın hızı ya da bilginizle de alakası yok bunun. Önceden hazırlayın. mause ile enterlayın. hediye alma sayfasını sona bırakın. sayfa yenileme yaptıktan sonra (bunu sakın hediye sayfasına yapmayın hediye sayfası açılmaz yoğunluktan) en son hediye seçten seçin. Bu kadar

Emeğime yazık diyen arkadaş için diyorum ama laf atışması olarak almasın sakın. Bu arada ben bunu öğrenene kadar kaç omo dönemi geçirdim :D her ay sonuna kadar puanım gayet düzenli artmış ama eli boş kabak gibi pel pel baktım ekrana

Son düzenleme:
Bende omodan bir kere kazandım daha da katılmadım ama yok almayanlar alsın hak geçmesin falan diye değil hergün hergün uğraşmadığımdan. burada kimsenin hakkı yenilmiyor çünkü ben almasaydım bilgisayarı takılan arkadaşlar siz alabilecekmiydiniz hayır başkası alacaktı çünkü sizin sistemle ilgili bir sorununuz olmuş. Buraya gelip tebrik edeceğinize millete sataşıyorsunuz ayıptır bu yaptığınız yapabiliyorsam eğer 3 tanede alırım 5 tanede bu kimseyi ilgilendirmez. Atalarımız boşa dememiş kedi uzanamadığı ete mındar der diye... :kkk::kkk: Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim arkadaşlar iyi geceler herkese :16::16:

Back
X