Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nescafenin bugünkü sorusu: reklamda çarptıkları kişiyi sormuşlar, şalının rengi nedir mesela diye..
benim gördüğüm bir kadına çarpıyolar, şalının rengi de yeşil

Son düzenleme:
bende şikayet ettim kızlar taamam düşüncelerimizi söylemek özgürlüğümüzün bir parçası ama hakaret asla affedilemez bir davranıştır.

bır kampanya var ama paylaşasım yok kımsede yazmamıs herlade:) bana kalsın ıstıyorum anlıyormusunuz

ama çokk ısrar edersenız soylerım hahaha

Son düzenleme:
Fairy

4 ürün var kolayca bulunuyor bir ürün adamın arkasında adama tıklayın çıkıyor

her 50, kişiye 480 grlık fairy kodu verilecekmiş. hb de kullanılacakmış.

ihtiyaç listemi yazıyorum bunlarla ilgili kampanya varsa bildirirseniz sevinirim.

bordo renk cüzdan

atlet

çöp kovası( mutfak tezgahına)

alt eşofman (markasız pazar işi olabilir)

ağda bantı

çoook ısrar ediyoruzz hadi söyleee neyse 3er 5şer kapışıverelim aramızda

çok hedıyelı bırsey degıl anlık yarısma :) Lilakutu desem :)

ihtiyaç listemi yazıyorum bunlarla ilgili kampanya varsa bildirirseniz sevinirim.

bordo renk cüzdan

atlet

çöp kovası( mutfak tezgahına)

alt eşofman (markasız pazar işi olabilir)

ağda bantı

anam ıyıymısın sen ıhtıyac lsıtesı banada ütü lazım kızlar

ısrar ediyorum cnm bende paylaşmanı istiyorum.bizede söleyi versen

ama yeterınce ısrar yok:)

neyse çok yayılmasa barı twıtterdada face de de paylasmamıs bulamadım bana maıl geldı musterısı oldugumdan mı yoksa jkayıtlı kullanıcı oldugumdandmı yada bana mı ole geldı bılemedım :)
lilakutu yarın 11 de sobele varmış

çok saol cnm ben hiç oynamadım yılbaşında da olmuş sanırım

ya geçmişe bakıyorumda bana hep burda takılmayan ınsanlar denk gelmıs ya neyse aklıma bısıy geldıde

"@Vipgozlukcom: Bu tweeti Cuma 20:00'a kadar RT yapan şanslı bir takipçimize @Vipgozlukcom 'dan Rayban güneş gözlüğü hediyedir."
Yaz gelsin hemenn,ee yeni gozlukte gerek :))
Cekilisi burdanmi gormustum,yoksa twitterdemi gormustum emin olamadim paylasim dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…