Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlar gece elektrık gıttı erken yatmak zorunda kaldım ee tabı mecburende erken kalktık uyuyamadım daha fazla:D

hediye olarak ne veriyolar bilgin varmı cnm

beauty face ürünleri var

Söylediğin için teşekkürler yelkenlikız :) Geçen sefer oynamıştım ama kazanamamıştım bu sefer inş olur :)

;) inşallah alabiliriz

merhaba kızlar
geçen ay kazandığımız omolar geldi mi ya da ne zaman gelicek ?

bir de bugün baby2go'dan kazandığım arabam gelmiş, rengine bayıldım. kızım da çok rahat etti :)

Eki Görüntüle 600566 Eki Görüntüle 600567

ben gecen ay kazanmadım bu ay kazanabıldım :)
gule gule kullan guzel markadır ;)

Tefak Yoğurtçum Kazanmak isteyenler birazdan yapacağımız yarışmamız için sayfamızı takipte kalın...

Birazdan soracağımız sorunun doğru cevabını, isim, soyisim, telefon ve adres bilgisiyle info@tefaltv.com adresine gönderen 50. kişi Tefal Yoğurtçum Kompakt kazanacaklar!

kusura bakmayın ama bu kadarda hazırcı olmayın ısım verılmıs yarısmanın adı verılmıs azıcık arastırın bakıyorum sayfaya altta bır suru yazmayan ısım yada zıyaretcvı pusuda beklıyor azıcıkda caba sarfedılsın sonucta anlık yarısma çekılıs olsa sansımıza guveenelım yazalım ama degıl. sonrada şıkayet edılıyoruz sayfada sohbet edılıyor dıye.

aaa vichy yeniyıl kazananlarındanmışım bana mesaj yollamış twitterda :52:

Renault Türkiye
18 saat önce
Facebook sayfamız 1 Milyon'a yürürken, kapak fotoğrafımızda zaman zaman görünen kodları yakalayanlar da özel üretim DeZir modeli kazanıyor!

Back
X