Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bayanlar bende Bahar Evimde kampanyasından deterjan kazanmıstım.Bana da money club kartım var dedıgım ıcın kartınıza yuklendı yazmıstı.Ama mıgros a gittigimde herhangi bir hediyeniz yok dedi.Zannedersem kandırıldık :)

Bayanlar bende Bahar Evimde kampanyasından deterjan kazanmıstım.Bana da money club kartım var dedıgım ıcın kartınıza yuklendı yazmıstı.Ama mıgros a gittigimde herhangi bir hediyeniz yok dedi.Zannedersem kandırıldık :)

o uygulama sorunlu canım bende kaç tane şey kazandım ama olmadı :5:

milliyetin face sayfasını beğenmem sonucu markapondan 10 tl kupon kazanmıştım.
o kuponla da Fenerbahçe-Benzin Kafe'de brunch almıştım.
bugün gittim kullandım kuponumu.
harika bir açık büfe keyfiydi, Fenerbahçe'yi de ilk defa gördüm hayatımda,bayıldım.
süper bir gündü :65::nazar:

milliyetin face sayfasını beğenmem sonucu markapondan 10 tl kupon kazanmıştım.
o kuponla da Fenerbahçe-Benzin Kafe'de brunch almıştım.
bugün gittim kullandım kuponumu.
harika bir açık büfe keyfiydi, Fenerbahçe'yi de ilk defa gördüm hayatımda,bayıldım.
süper bir gündü :65::nazar:

afiyet olsun cnm
fenerbahçeyi severim yemyeşil güzel biyer
ohh missss

linkleriniz açılmıyoo blade vee signalin linkleri kızlar:/

biri paylaşabilirmi

o uygulama sorunlu canım bende kaç tane şey kazandım ama olmadı :5:

bende karta yükletmiştim ordaki personele dedim kartıma hediye yüklenmesi lazımdı bakarmısınız yüklenmişmi diye onlar baktı var dedi gidip o yazan ürünün aynısını aldım kasada önce fiyat söylendi sonra bu hediye dediğimde düştü yani ben aldım hediyemi sorun olmadı ama şimdi gitseniz gözükmeyebilir sonuçta süresi 30 haziranda sondu...

Signal Bil, Kazan, Gülümse! yarışmasının bugünkü sorusuna "3-7" doğru cevabını veren 1. 50. ve 100. hayranlarımız,
Sayın Aslı İnanoğlu, Sayın Sibel Karataş ve Sayın Cemal Güzel 'i tebrik ederiz!
Kazanan hayranlarımızla iletişime geçilerek hediyeleri en kısa sürede ulaştırılacaktır. Yarışmamızın yeni sorusu için sayfamızı takip etmeye devam edin!..

offfffffffffff:47:

bana da ilk kez bişye geldi,canderel tatlandırcı..kullanan varmı arkadaşlar nasıl etkisi diğer tatlandırıcılardan farklı mı?

Back
X