Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mervishkooom bu o yapdım şeyin sonucunu nerden takip etcem sonuçne zaman belli acabaaa

canımm genelde yayınlanan yazının basında bitiş tarihi yazar. o yazdı mı hiç hatırlamıyorum. genelde de zaten kazanan kişiye bıraktıgı mail adresinden dönüş yapıyorlar kazandınız diye. ama sen düzenli olarak blog adresine girip yayınladıgın linklere bakarsın açıklandı mı diye. ya da linkleri paylaşırken bitiş tarihlerini de eklersin. zamanla olcak şeyler :) bende cogu zaman direkt paylaşıyorum ugrasmıyorum hiç.

oyy tamamdır canım sağol aman kazandığımda bulamassam deliririm :d zaten bişey kazandıgım yok

GOLDENLADY
Yılbaşı hediye çekilişinde kargosunu ücretsiz alamayan takipçilerimizin dikkatine :

Kargo firması ile görüşmelerimiz nihayet sonuçlandı. Kargonun size geldiği şubeye başvurup kargo için vermiş olduğunuz ücretinizi geri alabilirsiniz.

Günaydın Kızlar bol kazançlı birgün diliyorum

iyi olmuş, gideyim bugün, teşekkürler paylaşım için

RodiMood ‏@RodiMood
Bu tweeti yarın 17:00'a kadar "retweet" yapan 2 takipçimize RodiMood'dan şık bir kol saati hediye! pic.twitter.com/9wjEmqkz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…