o kadar sevdim ki hatta aşık oldumkızlar ilk kez bende bir hediye paylasıyorum, annem kazandı ama sagolsun bana verdi.. alix avien 1.5 aydır kazandıgım hediyeyi yollamayı bırakın dalga gecer gibi gönderdik diye oyalarken ve hatta mesajlara bile yanıt yazmazken annem adına magıc form dan uyku gözlüğü kazanmıstım, 3 gun oldu adresimi vereli ve bugun elimize gecti.. sagolsunlar.. ufak bişe ama olsun, şükür Allaha .. Allah hepimize bol hediyeler versin
Eki Görüntüle 611839
milupadan iki tane daha ilk kaşığım seti geldi şimdi:)
blueangel sağolasın canım haber verdiğin için çok sevindiimmmm
herkese iyi haftalarrr
güle güle kullan cnmselam kızlarne zamandır giremiyorum sağlıktı çocuklardı işti derken ama şimdi burdayım
burda yokken gelen hedayelerim kazandığımdan bile haberim olmadıklarım
Eki Görüntüle 611904 Eki Görüntüle 611906 Eki Görüntüle 611907
kartopundan iki tane şal geldi aynı hafta ablamda kazanmış
dokunduğun yer sünüyo bi bakıyon ip gibi inca bi bakıyon halı gibi kocaman
bende bizden biri kazansın isterim hepismini bildiklerimi görünce çok seviniyorum hemen paylaşmak istiyorum hep bizden birileri kazansın istiyorum bencil miyim neyim
blog cekilişine katılmak için blogun olması lazım dır demi kızlar
Profilo sinemalarından ‎23 Ocak Çarşamba 19:15'teki Cem Yılmaz'ın özel gösterisine ÜCRETSİZ çift kişilik davetiye kazanmışım . geçen haftada kazanmıştım ve gittim izledim. eğer devrediliyorsa gitmek isteyen birinre verebilirim . - devredilip devredilmediğni bilmiyoum-
isme falan bakmıyorlar gidicek olan kişinin adınıda yazarsan göndericegin mailde sorun olmaz geçen hafta bende gittim bi arkadaş gidemeyince bize verdi yorguncadı gitmek istiyodu ona söyleyelim :)[sıze=2]profilo sinemalarından ‎23 ocak çarşamba 19:15'teki cem yılmaz'ın özel gösterisine ücretsiz çift kişilik davetiye kazanmışım . Geçen haftada kazanmıştım ve gittim izledim. Eğer devrediliyorsa gitmek isteyen birinre verebilirim . - devredilip devredilmediğni bilmiyoum- [/sıze]
ülker ducrosdan kazanmışımmmm:)
selam kızlarne zamandır giremiyorum sağlıktı çocuklardı işti derken ama şimdi burdayım
burda yokken gelen hedayelerim kazandığımdan bile haberim olmadıklarım
Eki Görüntüle 611904 Eki Görüntüle 611906 Eki Görüntüle 611907
kartopundan iki tane şal geldi aynı hafta ablamda kazanmış
dokunduğun yer sünüyo bi bakıyon ip gibi inca bi bakıyon halı gibi kocaman
isme falan bakmıyorlar gidicek olan kişinin adınıda yazarsan göndericegin mailde sorun olmaz geçen hafta bende gittim bi arkadaş gidemeyince bize verdi yorguncadı gitmek istiyodu ona söyleyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?