Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar
[h=5]Citan Dersleri devam ediyor!
Siz de şehrin yeni küçük ticari aracı Citan'ı heyecanla bekliyorum diyorsanız soruları cevaplayın, adınıza özel "Citan Sertifikası"nı kazanın. Hemen başlamak için tıklayın: apps.facebook.com/citandersleri

sertifika kazanınca noluyokiii

[/h]

o kadar sevdim ki hatta aşık oldum güzel günlerde kullan canımm
milupadan iki tane daha ilk kaşığım seti geldi şimdi:)

ben o kadar numune istiyorum yazdım bana neden gelmiyo neden ki

twitter da daybuyday e cevap vermek isteyen bacılar

bershka Part 1
elbise
daybuyday | Bershka Elbise

edit : yalnız twitter da daybuyday mention ı ile atılan mesajlara bakıyorum da, saniyede düşen mesaj sayısı inanılmaz yani 1. 10. ve 25. olmak büyük mesele hakkaten

Son düzenleme:
selam kızlar ne zamandır giremiyorum sağlıktı çocuklardı işti derken ama şimdi burdayım
burda yokken gelen hedayelerim kazandığımdan bile haberim olmadıklarım

kartopundan iki tane şal geldi aynı hafta ablamda kazanmış
dokunduğun yer sünüyo bi bakıyon ip gibi inca bi bakıyon halı gibi kocaman

Profilo sinemalarından ‎23 Ocak Çarşamba 19:15'teki Cem Yılmaz'ın özel gösterisine ÜCRETSİZ çift kişilik davetiye kazanmışım . geçen haftada kazanmıştım ve gittim izledim. eğer devrediliyorsa gitmek isteyen birinre verebilirim . - devredilip devredilmediğni bilmiyoum-

Son düzenleme:
güle güle kullan cnm
ismini bildiklerimi görünce çok seviniyorum hemen paylaşmak istiyorum hep bizden birileri kazansın istiyorum bencil miyim neyim
bende bizden biri kazansın isterim hep

güzelmiş cnm iyi günlerde kullan

eğer veriliyorsa ben alabilirmyim_ ? sanırım veriliyor

isme falan bakmıyorlar gidicek olan kişinin adınıda yazarsan göndericegin mailde sorun olmaz geçen hafta bende gittim bi arkadaş gidemeyince bize verdi yorguncadı gitmek istiyodu ona söyleyelim :)

canım çok güzel hediyelerin sağlıklı günlerde kullan inşallah allah şansını artırsın.

isme falan bakmıyorlar gidicek olan kişinin adınıda yazarsan göndericegin mailde sorun olmaz geçen hafta bende gittim bi arkadaş gidemeyince bize verdi yorguncadı gitmek istiyodu ona söyleyelim :)

Tamam o zaman :) yorguncadi ben mesaj atamıyorum sen bana gidecek kişilerin ismini mesaj at ben mail atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…