- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar inanamıyorum ama rexona taktı banaa
bu 6. rexona gönderişii
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Kadınlar ne ister anketinin sonuçları açıklandı arkadaşlar. Kazanmışım. Ne gönderiyorlar bilginiz var mı?
bu 6. rexona gönderişii
napıyor bunlar anlamadım
bir sürü kuruluk testii veee 6. rexonamı almış bulunmaktayım ve hepside kendi adıma geldii
bende dağıttım
sağolsunlar amaa çoştular rexona bana çalışıyo bu araa
:90:
Bana gelen rexoneyi kızıma vermiştim kullanması için yavrumun koltuk altları kızardı hep mahvetti..Başka kullanan var mı?
aa canım bugün ben ilk defa sürdüm bişey yok.kızın kaç yaşında?
8 yaşında.küçük olduğundandır belki ama dikkatli olun..
bu 6. rexona gönderişii
napıyor bunlar anlamadım
bir sürü kuruluk testii veee 6. rexonamı almış bulunmaktayım ve hepside kendi adıma geldii
bende dağıttım
sağolsunlar amaa çoştular rexona bana çalışıyo bu araa
:90:
canım nasıl katılıyoruz rexonaya
Arkadaşlar Philips aventten %20 indirim kodu gelmiş bana bugün..hepsiburada.com da kullanılabilecek bir kod.Ben kullanmayacağım ama kullanmak isteyene verebilirim.. Kullanmak isteyen bana özel mesaj atsın... atamıyorsa buraya yazsın ben yollarım.. faydamız olur belki :)
Arkadaşlar Philips aventten %20 indirim kodu gelmiş bana bugün..hepsiburada.com da kullanılabilecek bir kod.Ben kullanmayacağım ama kullanmak isteyene verebilirim.. Kullanmak isteyen bana özel mesaj atsın... atamıyorsa buraya yazsın ben yollarım.. faydamız olur belki :)
kızlar biliyor musunuz bilmiyorum ama trendyol bana 20 lıra çek vermiş bı kontrol edin hesaplarınızı.bi de bu kadınlar ne ister hala devam edıyor mu nasıl katılıyoruz