Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:51:

kızlar inanamıyorum ama rexona taktı banaa

bu 6. rexona gönderişii:53:

napıyor bunlar anlamadım

bir sürü kuruluk testii veee 6. rexonamı almış bulunmaktayım ve hepside kendi adıma geldii

bende dağıttım

sağolsunlar amaa çoştular rexona bana çalışıyo bu araa

:90:

Son düzenleme:

napıyor bunlar anlamadım

bir sürü kuruluk testii veee 6. rexonamı almış bulunmaktayım ve hepside kendi adıma geldii

bende dağıttım

inanmıyorum süper ya bana 1 kere geldi daha hayırlısıyla gelir inş.
:1:

Bana gelen rexoneyi kızıma vermiştim kullanması için yavrumun koltuk altları kızardı hep mahvetti..Başka kullanan var mı?

kızlar soran olmuş pria kargo poşetinde gelmiyo okul çantası gibi kocaman bir kutusu var üstünde de prima yazıyo bilginiz olsun

banada 3 kere geldi rexona 1 n i kendime aldım 2 ni kuzenlere verdim.bakalım başka gelcekmi.içine şu kağıttan doldurmasalar her sefernde bi hevesle açıom poşeti kağıtlar olunca büyük duruyo bi açıorm kağıt dolu pehhhh

napıyor bunlar anlamadım

bende dağıttım

canım nasıl katılıyoruz rexonaya

kızlar biliyor musunuz bilmiyorum ama trendyol bana 20 lıra çek vermiş bı kontrol edin hesaplarınızı.bi de bu kadınlar ne ister hala devam edıyor mu nasıl katılıyoruz

Arkadaşlar Philips aventten %20 indirim kodu gelmiş bana bugün..hepsiburada.com da kullanılabilecek bir kod.Ben kullanmayacağım ama kullanmak isteyene verebilirim.. Kullanmak isteyen bana özel mesaj atsın... atamıyorsa buraya yazsın ben yollarım.. faydamız olur belki :)

Arkadaşlar Philips aventten %20 indirim kodu gelmiş bana bugün..hepsiburada.com da kullanılabilecek bir kod.Ben kullanmayacağım ama kullanmak isteyene verebilirim.. Kullanmak isteyen bana özel mesaj atsın... atamıyorsa buraya yazsın ben yollarım.. faydamız olur belki :)

çekiliş yapacak mısın :1::1::1:

Philips aventin tüm ürünlerinde geçerlimi? alt limiti falan varmı cnm?

Back
X