bende kurabıye kazanmısım :)
kızlar lütfen bana da cevap verirmisiniz. ben yeni katıldım buraya.bi yarışmada bana söyleyinde hayatımda ilkkez bende kazanayım..yardımlarınızı bekliyorum kızlar, lütfen...
ayyyyyyy bana pasta veya kurabiye çıksa delirirdim heralde bayılıyorum bu şeker hamuruyla yapılan şeylere öle seyredesim geliyor heleki pastalara hastayım :)bende kurabıye kazanmısım :)
canım burda zaten bütün çekilişler paylaşılıyo sürekli takipde biri olursan yani arada bi uğramazda takip edersen ergeç bişiler kazanırsın zaten hemen kazancan diye bişide yok tamamen şans işi şansın varsa hemen başlarsın kazanmaaya ama benim düşücem ergeç herkez bişieler kazanıyor nekadar çok katılım yaparsan yarışmalara okadaş şansın artatr canım benim bir başka düşüncemde paylaştıkça kazanılıyor canım ben nezaman bişi paylaşsam ardından bişi kazanıyom küçük büyük önemi yok ama ismimi görüyorum bir yerlerde sende kazanırsın bede daha çok yeniyim ama bayağı birşey kazandım kendi çapımda :)))))kızlar ben yeni kullanıcı olarak yorumlarınızı sayfa sayfa okudum.hayatımda hiç kazanmadım internetten.bana da yarışma öncesinden bilgi ver,irmisiniz.nasıl yapıyorsunuz.kazanma şansımı nasıl artırırım.bende sizin kafileye katılmak istedim:))şimdiden teşekkürler..+
kızlar lütfen bana da cevap verirmisiniz. ben yeni katıldım buraya.bi yarışmada bana söyleyinde hayatımda ilkkez bende kazanayım..yardımlarınızı bekliyorum kızlar, lütfen...
ayyyyyyy bana pasta veya kurabiye çıksa delirirdim heralde bayılıyorum bu şeker hamuruyla yapılan şeylere öle seyredesim geliyor heleki pastalara hastayım :)
canım burda zaten bütün çekilişler paylaşılıyo sürekli takipde biri olursan yani arada bi uğramazda takip edersen ergeç bişiler kazanırsın zaten hemen kazancan diye bişide yok tamamen şans işi şansın varsa hemen başlarsın kazanmaaya ama benim düşücem ergeç herkez bişieler kazanıyor nekadar çok katılım yaparsan yarışmalara okadaş şansın artatr canım benim bir başka düşüncemde paylaştıkça kazanılıyor canım ben nezaman bişi paylaşsam ardından bişi kazanıyom küçük büyük önemi yok ama ismimi görüyorum bir yerlerde sende kazanırsın bede daha çok yeniyim ama bayağı birşey kazandım kendi çapımda :)))))
kız bi dur sabret :))))) vercez cevap çoğumuzun bebeği var hayatım pc ler açık olsada başında olmuyoruz :)
Herkese çok teşekkür ediyorum..insan hemen heycanlanıyor kaşırıyor sanıyor bazı şeyleri işte. artık her gün bende buradayım haberiniz olsun:) öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?