Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu arada pırlanta kesimi de 7 tanedir hatunlar
markiz, prenses, yuvarlak, damla vs. şeklinde 7 tane kesim genel kabul görmüş kesim şekilleridir
ariş gibi birkaç pırlanta sitesinde de yazıyor zaten, oralardan teyit ettim :13:

of ya bir sürü kargo var beklediğim ama hala ortada yoklar

nıvealarım
doğadan (18 ocakta kazanmıştım hala yok ortada)
nescafe 3ü1 arada (2 ocakta kazanmıştım)
bir blogdan kazandığım choko noit
aralık ayının omoları hala ortada yok
mercedesten kazandığımız kupalar (sadece eşiminki geldi daha)
eti paketi
pandadan kazandığım dondurmalar
starpetten annemin adına kazandığım benzin çeki

of ya bende mi sorun var yoksa kargolardamı anlamadım

kazanmak bi dert kazanıpta gelmemesi ayrı bi dert

pandanın sonuçları haftaya açıklancakmış diye okudum açıklandı mı göremedim ben:44:

kazanmak bi dert kazanıpta gelmemesi ayrı bi dert

pandanın sonuçları haftaya açıklancakmış diye okudum açıklandı mı göremedim ben:44:

bu hafta içiymiş
yorumlarda biri 'haftaya açıklicaklarmış' yazmış ama onu yazan arkadaş pandanın "haftaya açıklanacak" mesajını ne zaman yazdığına bakmamış zahmet buyurup

Son düzenleme:
SÖMESTR TATİLİNE ÖZEL BOL Hediyeli Hürriyet KAMPÜS Yarışmasının 17. gün soruları ve doğru cevapları;

1- "... serbest bırak, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır." sözünü aşağıdakilerden hangisi tamamlar?
Sevdiğini
2- Yere atılan sakızı yiyen güvercin onu ne zanneder?
Ekmek
3- Aşağıdakilerden hangisi acıktığında yemek yiyen, sıkıştığında tuvalete giden, terk edildiğinde üzülen burçlardan biri değildir?
Kova
4- Aşağıdaki twitter eşleştirmelerinden hangisi yanlıştır?
Cicişler - SİYASET
5- "Dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu" diyen birisi bunu hangi gün söylemiştir?
Cumartesi

Haydi sende katıl ve kazanma şansını yakala!
kovaymış dünkü

vay anasını yaaa...
o kadar kampanyaya katıldım 1 tane bişey kazanılmazmı yaww kazanamıyorum

aralık omo mercedes kupa benimde gelmedi
doğadan sanırım aynı zamanda kazanmışız geleli epey oldu
niveaların bi kısmı geldi gelmeyenleri sorunca gönderim devam ediyor die otomatik mesaj atıyorlar
bunların dışında alışveriş sitelerinden 4 kargo bekliyom ama yok insanı daraltmadan yollamıyolar valla

Son düzenleme:
ben boşamı pes ettim kazanamıyom işde :d valla zaten yorum yapmam yasak sayfalarda bu yüzdende katılamıyorum zaten

demek ki simgeselmiş
anam doğru yapsam ne fayda, çıkmıyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…