Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende katıldım 2 gün oldu ama arayan falan da olmadı yanibakalım gelirse kargo şişiricem göbeği
![]()
aynı telefon numaramı yazsam sorun olurmu ki diye düşünüyorum. burda e-bebek yok zaten kargoyla gelcekti. Aradıklarında ne diceğimi bilemedim hamıle değilim dedim, bende önceden ayarlasaydım keşke
sadece doğum tarihinimi soruyorlar ?
uyanınca koklarımm öperim senin yerine :))
inşallahhh
kargocular gelirse ben evde yokumm. sonra kargo kargo gezmiyim, yarın gelsinler banaa![]()
benide aramadılar bazılarını hemen ertesi gün aramışlar sayfasındada biçok kişi şikayet etmiş kimse aramadı hediyemiz gelmedi falan diye kesin benide aramazlar çok güzel şeyler var içinde heves ettim ama![]()
signalinde bladeinde cevablarını bilemedim ama ??? nedir bunlar arkidişler
umarım işyerine rezil olmam yaaa![]()
neden rezil olcan yaaa..soru için ararlarsa, usulca süzülüp yerinden, lavaboya yollan,
kargo geldiğinde de..arkadaşıma doğum hediyesi süprizim geldiiii diye naralar atarsın..
kim bilecek![]()
çok böyle şekilli bişeyse yeni evlendik hamiel sanar bizimkiler![]()
aman gelsinde napalım![]()
valla şekilli..
üzerinde alenen ,anne adayları için hediye seti yazıyor..
sonuçta sen de adaysın..
zeytinyağı gibi üste çık..bişey yok ama, şimdiden hazırlık yapıyorum..nooolur noolmaz dersin..
Ozamana param falan olmazsa diye şimdiden başladım derim.![]()
epey eğlenceli olacak gelsin artık yaaa merak ettim![]()
işyerinden övgü bilem alırsın,akıllı kadının hali bir başka oluyor diyeeee..:86:
Doluca
Verano Nerede Kampanyası 20 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız; Sunay Güçlü, İdil Arpacıoğlu, Özge Köymen, Sabri Ergene ve Büşra Yalçınkayayı tebrik ediyoruz. Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.
magrenta'm kazanmışşşşşşşşşşşş![]()
Signal Bil, Kazan, Gülümse! yarışmasının bugünkü sorusuna "Hepsi" doğru cevabını veren 1. 50. ve 100. hayranlarımız,
Sayın Tunahan Deniz, Sayın Semra Doğanay ve Sayın Özlem Elmacıgil 'i tebrik ederiz!
Kazanan hayranlarımızla iletişime geçilerek hediyeleri en kısa sürede ulaştırılacaktır. Yarışmamızın yeni sorusu için sayfamızı takip etmeye devam edin!..
offffffff![]()