Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar sıcak sıcak geldi veranodan
teşekkürler verano
$Fotoğraf0094.webp

bende katıldım 2 gün oldu ama arayan falan da olmadı yani :60: bakalım gelirse kargo şişiricem göbeği :27::27:

benide aramadılar bazılarını hemen ertesi gün aramışlar sayfasındada biçok kişi şikayet etmiş kimse aramadı hediyemiz gelmedi falan diye kesin benide aramazlar çok güzel şeyler var içinde heves ettim ama:50::50:

aynı telefon numaramı yazsam sorun olurmu ki diye düşünüyorum. burda e-bebek yok zaten kargoyla gelcekti. Aradıklarında ne diceğimi bilemedim hamıle değilim dedim, bende önceden ayarlasaydım keşke :(
sadece doğum tarihinimi soruyorlar ?
uyanınca koklarımm öperim senin yerine :))

inşallahhh
kargocular gelirse ben evde yokumm. sonra kargo kargo gezmiyim, yarın gelsinler banaa:60::60:

hımm onu bilemicem cnm ama bi dene yeniden kayıt ol

benim prima da geldi herşey çok güzel.içindeki piller zaten 5 tl vardır.tupperlarda süper.
şimdi darısı liptonlaara

kızlar şu dekoratif aynalardan kazanmışım kazanıpta evine gelen varmı.yani güvenlimi.:26:çok sevindim yaaaaaaaa:64:

neden rezil olcan yaaa..soru için ararlarsa, usulca süzülüp yerinden, lavaboya yollan,
kargo geldiğinde de..arkadaşıma doğum hediyesi süprizim geldiiii diye naralar atarsın..:52::1:
kim bilecek:34:

çok böyle şekilli bişeyse yeni evlendik hamiel sanar bizimkiler :52::52::52:
aman gelsinde napalım :51:

çok böyle şekilli bişeyse yeni evlendik hamiel sanar bizimkiler :52::52::52:
aman gelsinde napalım :51:

valla şekilli..:9:
üzerinde alenen ,anne adayları için hediye seti yazıyor..
sonuçta sen de adaysın..:34:
zeytinyağı gibi üste çık:64:..bişey yok ama, şimdiden hazırlık yapıyorum..nooolur noolmaz dersin..

valla şekilli..:9:
üzerinde alenen ,anne adayları için hediye seti yazıyor..
sonuçta sen de adaysın..:34:
zeytinyağı gibi üste çık:64:..bişey yok ama, şimdiden hazırlık yapıyorum..nooolur noolmaz dersin..

Ozamana param falan olmazsa diye şimdiden başladım derim. :60::60:
epey eğlenceli olacak gelsin artık yaaa merak ettim :51:

100.Halit Ulutürk Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
200. Hakan Haydarpaşa Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
300. Mustafa Noyan Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
400. Mahir Can Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
500. Emrah Demirtaş Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
600. Abdülkerim Yıldızoğlu Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
700. Emre Kanmaz Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
800. Fatih Toksöz Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
900. Onur Aşık Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
1000. Alican Arsoy Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti

blade kazananları.:53:.hepiciiğide irkek..:51:

kızlar az önce kapım çaldı veeeeeee .....
bir ilk oldu banada kargo geldi :52:

prima ilk hediyem paketim geldi ama formu doldurdum beni arayan olmadı
hem istanbuldayım kargoyla gönderdiler sadece tupper lar için bilem istenirmiş hani ,

Doluca

Verano Nerede Kampanyası 20 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız; Sunay Güçlü, İdil Arpacıoğlu, Özge Köymen, Sabri Ergene ve Büşra Yalçınkaya’yı tebrik ediyoruz. Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

Doluca

Verano Nerede Kampanyası 20 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız; Sunay Güçlü, İdil Arpacıoğlu, Özge Köymen, Sabri Ergene ve Büşra Yalçınkaya’yı tebrik ediyoruz. Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

magrenta'm kazanmışşşşşşşşşşşş:62:

bi kaç hafta önce rexona'dan kazandığım markafoni çekimi bugün kullandım.
chiccy accessorize'dan bi kolye ve bi küpe aldım:48:

Signal Bil, Kazan, Gülümse! yarışmasının bugünkü sorusuna "Hepsi" doğru cevabını veren 1. 50. ve 100. hayranlarımız,
Sayın Tunahan Deniz, Sayın Semra Doğanay ve Sayın Özlem Elmacıgil 'i tebrik ederiz!
Kazanan hayranlarımızla iletişime geçilerek hediyeleri en kısa sürede ulaştırılacaktır. Yarışmamızın yeni sorusu için sayfamızı takip etmeye devam edin!..

offffffff:50:

ya ben bu signale bi türlü katılamadım firefox da açmıyo bende:43:

Back
X